רשת מגה ספורט מקבוצת פישמן רשתות תשקיע השנה כ-6 מיליון שקל בפתיחת חמישה סניפים חדשים של הרשת. בנוסף, יושקעו כ-2 מיליון שקל בעיצוב 5 סניפי רשת ספורטק, שנרכשה על ידי מגה ספורט במהלך 2001, ובהפיכתם לסניפי "מגה ספורט 2".
סניפי "מגה ספורט 2" ישמשו כחנויות משלימות לחנויות המגה סטור ויהיו קטנות מחנויות המגה בשטחן. ישווקו בהן ביגוד, הנעלה וציוד ספורט קל.
במקביל, מאמצת הרשת אסטרטגיית פרסום חדשה והיא משיקה לוגו וסיסמת פרסום חדשים. הסיסמה "להרגיש את הדופק" תחליף את הסיסמה "מקצועיות זה הספורט שלנו", שליוותה את פרסומי הרשת עד עתה.
תקציב הפרסום של מגה ספורט עומד על כמיליון דולר והוא הועבר לאחרונה ממשרד הפרסום אזימוט למשרד הפרסום באומן בר רבנאי.
אסטרטגיית הפרסום החדשה מוסיפה מימד משמעותי של תדמית למימד המכירתי מתוך כוונה למצב את הרשת כמעניקה ערך מוסף מעבר לרכישת מוצרי ספורט - חוויה כוללת של ספורטיביות, רשת שמחוברת לחוויית הספורט היומיומית ומיועדת לחובבנים ולא רק למקצוענים.
לדברי משה גאון, מנכ"ל באומן בר רבנאי, השפה הפרסומית החדשה משלבת אמוציות ופונקציונאליות - תחושת אנושיות ביחס לספורט מצד אחד והבטחה למגוון גדול ותמורה טובה בעבור הכסף מצד שני.
מגה ספורט מרחיבה פריסת הסניפים ומאמצת אסטרטגיית פרסום חדשה
ענת ביין
21.7.2002 / 11:46