וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ליפמן מאשרת: קרן פימי עתידה להשקיע כ-150 מיליון שקל ברכישת מניות החברה ובהזרמת הון

אלי דניאל

22.7.2002 / 13:02

פימי מנהלת מגעים עם האחים אהרון ורמי ליפמן ועם זאב קופף בקשר לרכישת חלק מהחזקותיהם בחברה; מבטח שמיר מנהלת מו"מ עם הקרן בנוגע לשליטה המשותפת בליפמן



יצרנית מערכות הסליקה ומוצרי קצה לקריאת כרטיסי אשראי וכרטיסים חכמים, חברת ליפמן , אישרה היום כי היא מנהלת מגעים עם קרן ההשקעות פימי, בנוגע להשקעתה של הקרן בחברה, וזאת באמצעות רכישת איגרות חוב להמרה אשר יוקצו לה.



כמו כן, החברה אישרה כי פימי מנהלת מגעים עם האחים אהרון ורמי ליפמן, וזאב קופף, בנוגע לרכישה של חלק מהחזקותיהם בחברה. שני האחים לבית ליפמן וקופף מחזיקים במשותף בכ-20.4% מהון המניות של החברה. בליפמן מציינים כי ההשקעה של פימי ברכישת מניות ובהזרמת ההון לחברה צפויה להסתכם בכ-150 מיליון שקל.



החברה מסרה עוד כי בעלת השליטה בה, מבטח שמיר, כבר החלה לנהל מגעים עם קרן פימי בנוגע להסדרת השליטה בחברה.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully