סיליקום דיווחה על הפסד נקי של 536 אלף דולר ברבעון השני, ירידה של 50% לעומת הרבעון המקביל וירידה של 11% לעומת הרבעון הקודם. במונחי רווח הפסד למניה דיווחה החברה על הפסד של 13 סנט למניה מדוללת, לעומת הפסד של 26 סנט למניה מדוללת ברבעון המקביל והפסד של 15 סנט למניה ברבעון הראשון של השנה.
סיליקום, העוסקת בפיתוח כרטיסי תקשורת ומודמים למכשירים ניידים וסלולריים, רשמה ברבעון השני מחיקה חד פעמית של 93 אלף דולר בגין חובות אבודים. ברבעון המקביל רשמה החברה מחיקה חד פעמית של 923 אלף דולר בגין מלאי.
הכנסות סיליקום ברבעון הסתכמו ב-765 אלף דולר, ירידה של כ-17% לעומת התקופה המקבילה.
סיליקום, מקבוצת רד שבשליטת האחים זהר ויהודה זיסאפל, מייצרת כרטיסי PC, המכונים כרטיסי PCMCIA. אלו הם ממשקים בגודל של כרטיס אשראי, המיועדים למחשבים נישאים ומחשבי כף יד. הכרטיסים שהחברה מייצרת כוללים מודמים, חיבורי LAN ושקעים לחיבור חומרות למחשב, כמו מדפסות ודיסק קשיח. החברה הוקמה ב-1987, והיא החברה הרביעית שיצאה מ"פס הייצור" של הזיסאפלים.
סיליקום: הפסד נקי של 536 אלף דולר ברבעון השני - ירידה של 50% לעומת הרבעון המקביל
סוכנויות הידיעות
22.7.2002 / 15:34