וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רויטרס הפסידה 115 מיליון דולר במחצית הראשונה של השנה

סוכנויות הידיעות

23.7.2002 / 10:29

עסקי ספקית החדשות והמידע הפיננסי הגדולה בעולם נפגעו בשל ירידה בפעילות חטיבת המסחר האלקטרוני וההאטה בהוצאות הלקוחות

רויטרס, ספקית החדשות והמידע הפיננסי הגדולה בעולם, רשמה הפסד במחצית הראשונה של 2002 לעומת רווח במחצית הראשונה של 2001, בשל הוצאות הקשורות בפיטורי עובדים והפסדים בחטיבת המסחר האלקטרוני שלה. היה זה ההפסד הראשון שרשמה רויטרס כחברה נסחרת בבורסה. בהודעה לעיתונות אמרה רויטרס כי היא צופה שמצב השוק ימשיך להיות "מאתגר".

רויטרס הפסידה 73 מיליון ליש"ט (115 מיליון דולר), או 5.2 ליש"ט למניה, במחצית הראשונה של השנה, לעומת רווח נקי של 269 מיליון ליש"ט (423 מיליון דולר), או 19 פני למניה, במחצית הראשונה של השנה הקודמת. מכירות החברה ירדו ב-5% ל-1.8 מיליארד ליש"ט (2.83 מיליארד דולר).

עסקי רויטרס נפגעים מההאטה בהוצאות הלקוחות, לנוכח הנפילות בשווקים הפיננסיים. עסקיה נפגעים גם בשל ההאטה החריפה בפעילות המסחר חטיבת המסחר האלקטרוני אינסיטנט. טום גלוסר, מנכ"ל רויטרס, אמר כי הוא צופה שמצב השוק ייוותר מאתגר וחזר על תחזיות לירידה של 5%-6% בהכנסות במחצית השנייה של השנה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully