מכירותיה ורווחיה של יצרנית הרכיבים האלקטרוניים וישיי (סימול VSH) עלו ברבעון ה-2 עת הקטינה החברה את הוצאותיה.
הרווח הנקי של וישיי עלה ל-15.6 מיליון דולר עלה ל-15.6 מיליון דולר, או 10 סנט למניה, בהשוואה ל-3.1 מיליון דולר בתקופה המקבילה. בניכוי הוצאות ארגון מחדש בהיקף של 1.9 מיליון דולר, עמדו רווחיה של החברה על 17 מיליון דולר, או 11 סנט למניה, בהתאם לתחזיות האנליסטים. הכנסות החברה עלו ב-19.4% ל-457.9 מיליון דולר.
וישיי חוזה שמכירותיה ברבעון הנוכחי יקפאו על שמריהם או שיעלו מעט מן הרבעון השני. מצבה הפיננסי של החברה איתן, לדברי מנהליה, ובקופת המזומנים שלה שוכנים 380 מיליון דולר שעשויים לשמש לרכישות. במהלך הרבעון רכשה החברה את תדיאה הנטלי מידיה של תדיאה הישראלית תמורת 17 מיליון דולר.
וישיי השקיעה בישראל יותר מ-500 מיליון דולר במפעלים שהקימה בחולון, באר שבע, דימונה ומגדל העמק. החברה מייצרת רכיבים אלקטרוניים לתעשיות המחשבים, התקשורת, הרכב, התעופה והתעשייה הצבאית.
וישיי הגדילה רווחיה והכנסותיה ברבעון השני לאחר שביצעה צעדי ארגון מחדש
רן דוידוב
31.7.2002 / 16:51
