וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מיזם חדש יעלה את היצע האופנה לילדים

just about הוקם על מנת לספק מענה לביקוש הגובר לאופנת ילדים בארץ. באירוע ההשקה ישתתפו למעלה מ-30 מעצבים מהארץ ומהעולם

מיזם חדש יתמחה באופנה ולייף סטייל לילדים. Just about הוקם על ידי טלי שגב ותמר ליברמן לאור התעוררות השוק הישראלי בתחום, וההבנה כי תחום העיצוב ותחום האופנה בפרט מתפתח גם בעולם הילדים ויש צורך להנגיש אותו ולייצר סביבו חוויה. המיזם מתכוון להוות חלופה להיצע הנמכר ברשתות גדולות, שכיום הוא מצומצם, חוזר על עצמו, ומרוכז ברובו בתל אביב.

just about תארח אירועי אופנה ולייף סטייל עונתיים לאורך השנה. יריית הפתיחה של המיזם תהיה אירוע אופנה ולייף סטייל המוקדש כולו לילדים שיתקיים ב -1-2/11 במתחם הסלון (היכן שמופעלת מסעדת הסלון של אייל שני) מעבר יבוק 8 תל אביב. באירוע יימכרו פריטים של למעלה מ 30 מעצבים מהארץ ומחו"ל שיציגו פרטי אופנה, הנעלה, אקססוריז, טקסטיל וריהוט משלים (כולם לילדים). באירוע ישתתפו 6 מותגי ילדים מיובאים מיוחדים שיובאו לארץ על ידי just about מאירופה (בעיקר סקנדינביה) וארה"ב (Moi, kids on the moon, Mini & Maximus ועוד). כמו כן ישתתפו באירוע 26 מעצבי ילדים ישראליים שנבחרו בקפידה וישתפו באירוע (בייבירוק, אאוט טו פליי, שוגר אנד מור, סופי, פינטס ועוד) וקולקציית קפסולה ייחודית לילדים שעוצבה במיוחד לאירוע על ידי מעצבת האופנה מאיה בש.

יעד נוסף שנמצא בהקמה הוא פלטפורמת תוכן דיגיטלית. פלטפרומה זו מטרתה לעדכן, לעניין ולתקשר כל מה שרלבנטי בתחום בארץ ובעולם. הפלטפורמה עתידה לצאת בחודשים הקרובים הזירות הללו, האון ליין והאוף ליין ,המסחרי והתוכני, יתמכו אחד בשני ויאפשרו קבלת תוכן מעניין, עדכני, רלבנטי במקביל לאפשרות קניה חדשות, מעניינות ומגניבות.

  • עוד באותו נושא:
  • אופנה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully