וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עבריין הציע תשלום תמורת רצח מקסימוב

רוני זינגר

19.8.2002 / 21:17

"קול ישראל": העבריין הוא זאב רוזנשטיין; לפי הדיווח, רוזנשטיין הציע לכמאל טורק לרצוח את מקסימוב שהסתתר ברומניה; במשטרה לא נפתחה כל חקירה בנושא



לחוקרי היחידה המרכזית בתל אביב נודע, כי עבריין בכיר הציע לשלם לנאשם ברצח, כמאל טורק, תמורת רציחתו של המהמר עופר מקסימוב. כך אישר הערב (שני) גורם במשטרה. ב"קול ישראל" פורסם, כי העבריין הוא זאב רוזנשטיין. לפי הדיווח, רוזנשטיין הציע לכמאל טורק, הנאשם ברצח כפול ביחד עם אחיו סמי, לטוס לרומניה, ולרצוח את המהמר עופר מקסימוב שהסתתר שם. עם זאת, במשטרה לא נפתחה כל חקירה בנושא.



מקסימוב הוא אחיה של אתי אלון, המואשמת שמעלה בכספי הבנק כדי לכסות חובות שצבר מקסימוב בהימורים. הוא הוסגר לישראל בידי שלטונות רומניה, לאחר שהיה מבוקש במשטרה. ימים אחדים לאחר שנעצר והובא לישראל הוגברה האבטחה סביב מקסימוב, לאחר שהתקבלו איומים על חייו. במשטרה סברו אז, כי עבריינים חוששים מכך שמקסימוב יפלילם. עוד פורסם בעבר, כי חוקריו של מקסימוב סבורים שמקסימוב ובני משפחתו תיאמו את הצהרויהם במשטרה עם עבריינים שונים.



חקירתם של שלושת האחים טורק ממשיכה להסתעף. בעקבות חקירתם של שלושת האחים וחשודים נוספים נעצרו עד כה 17 חשודים במעשי פשע שונים, שלא פוענחו בעבר. כך למשל הוגשו בשבוע שעבר כתבי אישום כנגד שני עצורים, הנאשמים ברצח הילד אביב אילוז בן השלוש לפני שנתיים. המדינה חתמה על הסכם עד מדינה עם האח יחיא טורק, שהפליל את שני אחיו, כמאל וסמי טורק, ברצח האחים אנואר וריאד חמאד מיפו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully