וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

EMC רוכשת את חברת Prisa ב-20 מיליון דולר במזומן

יהודה שויצר

25.9.2002 / 9:28

פריסה מפתחת תוכנות אחסון הפועלות בסביבת חלונות של מיקרוסופט; הרכישה הנוכחית היא השמינית בשרשרת הרכישות של EMC בשלוש השנים האחרונות



ענקית אחסון הנתונים EMC הודיעה על רכישת חברת אחסון המידע הפרטית פריסה (Prisa) תמורת 20 מיליון דולר במזומן. הרכישה הנוכחית היא השמינית בשרשרת הרכישות של EMC בשלוש השנים האחרונות. פריסה מפתחת תוכנות אחסון הפועלות בסביבת חלונות של מיקרוסופט. להערכת EMC תחום זה הולך והופך למרכזי בענף האחסון.



פריסה כבר מוכרת תוכנות אלה ליצרניות מחשבים אישיים מובילות בהן דל. EMC ציינה כי תשנה את שמה של פריסה ותפעל להגברת המכירות של מוצריה.



לאחרונה התבטא מנכ"ל EMC, ג'ו טוצי, כי החברה תשוב לרווחיות ברבעון הרביעי של השנה. מנכ"ל ענקית אחסון הנתונים ציין כי החברה גם תעמוד ביעדים לרבעון השלישי על אף תנאי השוק הקשים. "ברבעון השני הענקנו תחזיות לעתיד, ואין בכוונתנו לשנות אותן", אמר המנכ"ל, והדגיש כי החברה מצפה לרווח כולל בחצי השנה האחרונה של השנה.



EMC מספקת מערכות אחסון חכמות, ברמה הכלל-ארגונית, המאפשרות שילוב סביבת מחשבים מרכזיים, מערכות ביניים וסביבת מחשוב פתוחה במערכת אחסון אחת רחבה (Network Storage). החברה, שמרכזה בהופקינטון, מסצ'וסטס, הקימה בשנת 1993 את EMC ישראל, מרכז פיתוח המעסיק כיום כ-100 מהנדסים. ב-1996 נוספה יחידת מכירות ושירותים.



לחברה מספר רב של משתמשים בארץ, בתחומי התעשייה, השירותים, הבנקאות והביטחון, וביניהם נמנים: בזק, משרד הביטחון, אל על, פלאפון, פרטנר, סלקום, בנק דיסקונט, משרד האוצר, התעשייה האווירית ועוד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully