וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המיתון מגיע לפלאפל: אומני סוגרת את רשת פלאפלים - תרשום הפסד של 1.2 מיליון שקל ברבעון השלישי

אילן מוסנאים

1.10.2002 / 12:45

ברבעון השני הפסידה אומני, המפעילה גם את רשת דומינוס פיצה, 1.4 מיליון שקל; נוקטת במהלכים לשיפור תזרים המזומנים שלה



המיתון הקשה במשק והמצב הביטחוני לא פוסחים על ענף המזון המהיר. היום מפרסמת חברת אומני מותגי מזון , כי בכוונתה להפסיק את הפעילות של שלוש החנויות לממכר פלאפל שנוהלו על ידי החברה הבת אומני פלאפלים.



החברה, שבשליטת שני אלפרט, איאן פישר ודרור עד, מעריכה כי בעקבות המהלך ייווצר לה הפסד הון של כ-1.2 מיליון שקל, שיירשם במהלך הרבעון השלישי של 2002.



את הרבעון השני של 2002 סיימה החברה עם שחיקה של כ-12% במכירות ל-26.5 מיליון שקל. החברה סיימה את הרבעון בהפסד של 1.4 מיליון שקל, שהגדיל את הגירעון בהון העצמי של החברה לכ-1.8 מיליון שקל.



החברה מסרה כבר ברבעון השני, אותו סיימה עם גירעון של כ-21 מיליון שקל בהון החוזר שלה, כי היא נוקטת בפעולות לצמצום ההוצאות השוטפות ובמהלכי התייעלות שיאפשרו לה לשפר את תזרים המזומנים. בין היתר מסרה החברה כי בעלי השליטה בה העמידו לרשותה הלוואות בעלים בהיקף של כ-5.6 מיליון שקל.



בדו"ח הרבעון השני, מסרה החברה גם כי היא שוקלת ביצוע שינויים בחברה הבת אומני פלאפלים.



הפעילות העיקרית של החברה היא הפעלת רשת דומינוס פיצה. החברה, שמאז אמצע שנת 2000 לא בוצעה אף עסקה במנייתה, נסחרת היום לפי שווי שוק של 6.9 מיליון דולר.



בדו"ח הרבעון האחרון דיווחה החברה כי הפסיקה את פעילות הסניף של דומינוס פיצה שנפתח בתוך חנות שופרסל, והעבירה שני סניפים להפעלה בזכיינות משנה.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully