וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ח"כ משה ארנס עשוי להצטרף לדירקטוריון קרן ההון סיכון תעוזה

אלי דניאל

7.10.2002 / 11:28

שמו של הח"כ מופיע ברשימת המועמדים לדירקטוריון; האסיפה הכללית של תעוזה תתכנס בעוד כשלושה שבועות לבחירות; יהושע מאור ויקיר גבאי צפויים להיבחר מחדש



קרן ההון סיכון תעוזה מבקשת למנות את חבר הכנסת משה ארנס הנמנה על שורות הליכוד כחבר בדירקטוריון שלה, כך עולה מהדיווח המיידי אותו הגישה היום הקרן הנמצאת בשליטת איש העסקים יצחק תשובה ומשפחת טראמפ.



בהודעתה, מציינת תעוזה כי באסיפה הכללית השנתית שלה אשר תתקיים ב-29 באוקטובר השנה, תתקבל החלטה הנוגעת למספר חברי הדירקטוריון כמו גם לזהותם. כך, תקנונה של הקרן קובע כי מספר חברי הדירקטוריון, "לא יפחת מחמישה ולא יעלה על שנים עשר". דירקטוריון תעוזה ממליץ שלא להגדיל את מספר הדירקטורים היכולים לכהן בדירקטוריון, אלא שבמקביל מוצעת רשימה הכוללת 14 מועמדים לתפקיד דירקטור בקרן.



בין היתר, מבקשת תעוזה להאריך את כהונתם של גבי ברבש - פרופ' לאפדימולגיה בבית החולים איכילוב; יקיר גבאי - נציגם של האחים טראמפ המכהן גם כיו"ר חברת ההשקעות גמול ; יהושע מאור - נציגו של יצחק תשובה המכהן גם כיו"ר דירקטוריון גרין .



קרן הון סיכון תעוזה סיימה את הרבעון השני של שנת 2020 עם הפסד של כ-1.3 מיליון שקל. הונה העצמי של הקרן הסתכם ליום ה-30 ביוני 2002 בכ-85.6 מיליון שקל, ובפורטפוליו שלה ניתן למצוא השקעות בשורה של חברות ביניהן נובה מכשירי מדידה , פגסוס, נ.א.ס.ס ודיאגנוסטיק טכנולוג'יס.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully