"JOY" ,"MAGIC", "כאן", "PLAY" ו-"זה זה", אלו הם חמשת השמות שהציגו משרדי הפרסום טמיר כהן, שלמור אבנון עמיחי ובאומן בר רבנאי במסגרת המצגות שנערכו במכרז על תקציב הפרסום של חברת הכבלים הממוזגת - כך נודע ל-TheMarker. השמות הוצגו כחלק מהרעיונות למיתוג חברת הכבלים הממוזגת במהלך סבב הפרזנטציות הראשון, שערכה החברה לפני כחודשיים.
השמות "JOY", ו-"MAGIC" הוצגו על ידי משרד הפרסום טמיר כהן, "PLAY" ו-"זה זה" הוצגו על ידי שלמור אבנון עמיחי, ואילו באומן בר רבנאי הסתפק בהצגת שם אחד בלבד - "כאן". כפי שפורסם היום הודיעה החברה הממוזגת כי את מערך הפרסום שלה יאיישו משרדי הפרסום שלמור אבנון עמיחי, שיוביל את מהלך המיתוג של החברה, ובאומן בר רבנאי, שיצטרף בשלב מאוחר יותר.
מקורבים לחברת הכבלים הבהירו כי בשלב זה לא מתעתדת ההנהלה בראשות רמי בלניקוב לבחור שם לחברה הממוזגת, וכי אין בכוונתה להשתמש בשירותי חברת מיתוג. חברת הכבלים הממוזגת צפויה להתחיל לפעול רשמית רק במהלך השנה הבאה, אך המכרז על תקציב הפרסום החל כשמנכ"ל החברה הממוזגת, רם בלינקוב, פנה אל משרדי הפרסום באומן בר ריבנאי, המטפל בתקציב ערוצי זהב, לשלמור אבנון עמיחי, המטפל במתב, ולטמיר כהן, המטפל בתבל, והעביר להם בריף בו התבקשו להציג פרזנטציות למיתוג החברה הממוזגת. לאחר השלב הראשון נותרו בהתמודדות משרדי הפרסום שלמור אבנון עמיחי ובאומן בר ריבנאי, שהתבקשו להציג תוספות לבריף המיתוג, שניתן ללא התייחסות לשם החברה.
"JOY" ,"MAGIC", "כאן", "PLAY" ו-"זה זה": השמות שהציעו משרדי הפרסום למיתוג חברת הכבלים הממוזגת
ענת ביין
22.10.2002 / 17:45