וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רבעון שיא לצורן - רווח של 7 מיליון דולר

שירלי יום-טוב

25.10.2002 / 16:27

ברבעון השלישי הסתכמו ההכנסות ב-44.1 מיליון דולר - צמיחה של 30%; מספקת תחזיות פושרות לרבעון הרביעי

המצב הקשה בשווקים לא מפריע לצורן להמשיך ולהציג צמיחה מרשימה. החברה, המייצרת שבבים לשוק ה-DVD, דיווחה על רבעון שיא ברווחים ובהכנסות.

ברבעון השלישי של 2002 הסתכמו הכנסותיה של צורן ב-44.1 מיליון דולר, המשקפות צמיחה רבעונית של 30%. שיעור הרווח הגולמי של צורן עומד על 43% - שיפור של 3% לעומת הרבעון הקודם. השורה התחתונה הסתכמה ב-7 מיליון דולר, לעומת מיליון דולר ברבעון הקודם.

מנכ"ל צורן, לוי גרצברג, אמר כי "חוזק שוק ה-DVD דחף את המכירות עם זינוק שנתי של 123% ביחידות הנמכרות. גם יכולותינו להעלות את הצמיחה בשוק המצלמות הדיגיטליות, שבו זינקו המכירות השנתיות של יחידות ב-204%, תרמו גם לרבעון השיא".

על אף רבעון השיא של צורן, החברה הותירה את תחזיותיה הקודמות על כנן. בחברה צופים רווח פרופורמה שנתי של 62-67 סנט למניה והכנסות של 38.5-41.5 מיליון דולר ברבעון הרביעי. בחברה צפו כי הרווח ברבעון הרביעי יסתכם ב-17-22 סנט למניה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully