וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

T-Mobile תשתמש בפתרון המסרים של מסג'ויין הישראלית

יובל דרור

25.10.2002 / 11:10

ג'רלד בלסינג, דירקטור בכיר במחלקת לקוחות פרטיים של T-Mobile: "תחום המסרים הוא מהמרכיבים החשובים באסטרטגיית שירותי הנתונים של T-Mobile"



ספקית התקשורת הסלולרית הגרמנית T-Mobile תתחיל לספק שירותי מסרים מידיים (Instant Messaging) המבוססים על הטכנולוגיה של חברת מסג'ויין (MessageVine) הישראלית.



מנכ"ל מסג'ויין, אלי אפרת, סירב למסור פרטים על היקף ההכנסות החזוי לחברה כתוצאה מהעסקה, הנחשבת לאחת הגדולות בתולדותיה.



שירות המסרים המיידיים של T-mobile נקרא TOM. השירות יאפשר למנויים לנהל רשומות חברים, לבצע שיחות ועידה, לשלוח ולקבל מסרים מידיים ולקבל מידע על נוכחות של חברים אחרים. בנוסף יוכלו משתמשים לתקשר עם משתמשים אנונימיים אחרים בשירות המסרים.



השירות מבוסס על שרתי MessageVine IM Server "המתממשקים" לתשתיות הטכנולוגיות של מפעילים סלולריים.



"תחום המסרים הוא מהמרכיבים החשובים באסטרטגיית שירותי הנתונים של T-Mobile", אמר ג'רלד בלסינג, דירקטור בכיר במחלקת לקוחות פרטיים של T-Mobile. "מסיבה זו, היה זה טבעי עבורנו לספק ללקוחות החברה שירות מסרים מיידיים", אמר.



T-Mobile היא חטיבה של חברת דויטשה טלקום, ונחשבת לאחת מספקיות התקשורת הסלולריות הגדולות בעולם עם כ-60 מיליון מנויים.



חברת מסג'ויין ביצעה בעבר עסקה עם חטיבת האינטרנט של דויטשה טלקום, T-Online, המשתמשת בפתרון המסרים המידיים שלה עבור לקוחותיה באינטרנט.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully