וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

וול סטריט: חברת הביטוח הרפואי סיגנה צוללת ב-34%; הדאו ג'ונס מאבד 0.6%

יהודה שויצר

25.10.2002 / 23:15

הנאסד"ק עולה ב-0.1%; מניית אמזון יורדת ב-3.6% לאחר פרסום דו"חותיה; JDS יוניפייז יורדת בכ-6%



המסחר בוול סטריט נפתח במגמה מעורבת וממשיך להסחר בתנודתיות רבה בעקבות ירידה בהזמנות למוצרים בני קיימא לספטמבר. הדאו ג'ונס יורד כעת ב-0.7% והנאסד"ק נסחר בעלייה של 0.1% על אף ירידות במניות אמזון .



בחזית המקרו: היום פירסם משרד המסחר האמריקאי שההזמנות למוצרים בני קיימא ירדו בשיעור של 5.9% - השיעור החד ביותר מאז נובמבר 2001 - לעומת ירידה של 0.6% בחודש אוגוסט ועלייה של 8.5% בחודש יולי. במגזר ציוד התקשורת נרשמה ירידה של 52% - הירידה החדה ביותר מעולם.



מדד סנטימנט הצרכנים של אוניברסיטת מישיגן לאוקטובר ירד לרמה של 80.6 נקודות לעומת 86.1 נקודות בספטמבר - הרמה הנמוכה ביותר מזה 9 שנים.



חברת הביטוח הרפואי סיגנה (סימול CI) צוללת ב-34% לאחר שהחברה פירסמה אזהרת רווח חמורה לרבעון השלישי. החברה צופה לרשום רווח של 1.47 דולרים למניה, לעומת תחזית קודמת לרווח של 1.99 דולרים למניה. בנק ההשקעות גולדמן סאקס כתב על התחזית החדשה שהיא "גרועה מהתחזית הגרועה ביותר". מתחרתה Aetna (סימול AET) יורדת ב-2%.



מניית אמזון יורדת ב-3.6% לאחר שאתמול פירסמה החברה את תוצאותיה לרבעון השלישי אשר כללו את הצמיחה הראשונה בהכנסותיה ברבעון שאינו רבעון חגים. החברה הגדילה את תחזית הכנסותיה ל-1.4 מיליארד דולר לעומת תחזית קודמת ל-1.25 מיליארד דולר. בנק ההשקעות פרודנשל הוריד את המלצתו למניית החברה ל"מכירה" מ"החזק".



מניית JDS יוניפייז יורדת בכ-6% לאחר שהחברה דיווחה אתמול על תוצאותיה לרבעון שהסתיים ב-30 בספטמבר. כמו כן, הודיעה החברה על המשך ארגון מחדש וקיצוצים בכוח האדם. מתחרתה סיסקו יורדת ב-0.3%; מניית לוסנט יורדת ב-0.8%.



מניית סטארבאקס (סימול SBUX) רושמת עלייה של 1.9% לאחר שהחברה העלתה את תחזיות הרווח לרבעון הרביעי.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully