וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מג'ינק חתמה הסכם שותפות עם מיצובישי אלקטריק; עשוי להכניס יותר מ-10 מיליון ד'

עודד חרמוני

8.11.2002 / 8:48

ההסכם עתיד להניב לסטארט אפ הכנסות של יותר מ-10 מיליון דולר בשנתיים הקרובות ולהביאה לרווחיות



הסטארט-אפ הישראלי מג'ינק (MagInk), המפתח דיו אלקטרוני לשלטי פרסום, חתם על הסכם שותפות עם תאגיד הענק היפאני מיצובישי אלקטריק. ההסכם עתיד להניב למג'ינק הכנסות של יותר מ-10 מיליון דולר בשנתיים הקרובות ולהביאה לרווחיות.



במסגרת ההסכם תספק חברת מג'ינק טכנולוגיה שתשולב בלוחות שילוט חוצות מתוצרת מיצובישי, היצרנית הגדולה בעולם של מסכי שלטי חוצות דיגיטליים מסוג LED (מסכי פלזמה אלקטרוניים גדולים). מיצובישי מתכוונת להשקיע במיזם עשרות מיליוני דולרים ולפי הערכות החברות, תייצר בחמש השנים הבאות לפחות 3,000-2,000 שלטים המבוססים על הטכנולוגיה של מג'ינק. הייצור המסחרי הראשון של השלטים אמור להתחיל ברבעון הראשון של 2003.



מג'ינק פיתחה דיו אלקטרוני המאפשר הצגה של תמונות סטטיות באיכות גבוהה על שלטי ענק, והחלפתם באמצעות מחשב מבלי לצרוך כמות גדולה של חשמל. מג'ינק היא ככל הידוע החברה הראשונה שהצליחה להשלים את פיתוח שלט החוצות מבוסס הדיו האלקטרוני והקדימה בכך חברות ענק כמו זירוקס.



מג'ינק, לשעבר e-magin, החלה את פעילותה במסגרת קבוצת המדיה SixEye, שהקים ערן פוליאקין ב-98', והתפצלה ממנה לחברה עצמאית במאי 2000. החברה גייסה עד היום כ-11 מיליון דולר מכמה משקיעים, ובהם כלל תעשיות, קרן TFG הגרמנית וקומיוטק. SixEye היא עדיין בין בעלי המניות הגדולים בחברה. למג'ינק מרכזי פיתוח בנווה אילן ובבריטניה ומשרדי מכירות בניו יורק. החברה פיטרה לפני כשנה כעשרה עובדים במסגרת תהליך התייעלות, וכעת היא מונה כ-30 עובדים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully