חברת קו מנחה , שבשליטת משפחת בגס, מדווחת על שיפור בתוצאותיה הכספיות לרבעון השלישי של השנה. הרווח הנקי של החברה הסתכם ב-1.1 מיליון שקל והוא משקף גידול של 138% לעומת הרווח ברבעון המקביל. השיפור ברווח הנקי בא לידי ביטוי גם בהשוואה לרבעון הקודם בו הסתכם הרווח ב-340 אלף שקל בלבד. הכנסות החברה ברבעון השלישי הסתכמו ב-6.4 מיליון שקל לעומת 6.2 מיליון שקל ברבעון המקביל ולעומת 6.8 מיליון שקל ברבעון הקודם.
הוצאות ההנהלה והכלליות של החברה המשיכו להתכווץ גם ברבעון השלישי והסתכמו ב-1.5 מיליון שקל. אלו משקפות ירידה של כ-23% לעומת הרבעון המקביל. הגידול במחזור והקיטון בהוצאות ההנהלה והכלליות של החברה הביאו לגידול ברווח התפעולי של החברה. ברבעון השלישי זה הסתכם ב-1.4 מיליון שקל לעומת 635 אלף שקל ברבעון המקביל ולעומת רווח תפעולי של 1.6 מיליון שקל ברבעון הקודם. החברה רשמה ברבעון הרביעי הכנסות מימון בהיקף של 481 אלף שקל לעומת הכנסות של 100 אלף שקל בלבד ברבעון המקביל ולעומת הוצאות מימון בהיקף של 925 אלף שקל ברבעון הקודם.
בסיכום תשעת החודשים הראשונים של השנה הסתכמו הכנסותיה של קו מנחה בכ-20.4 מיליון שקל - גדול של 5.1% לעומת התקופה המקבילה אשתקד. הרווח הנקי של החברה בתשעת החודשים הראשונים הסתכם ב-2.5 מיליון שקל לעומת 1.4 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד.
תזרים המזומנים של החברה שנבע מפעילות שוטפת בתשעת החודשים הראשונים הסתכם ב-8.4 מיליון שקל לעומת תזרים חיובי של 3 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד.
קו מנחה עוסקת בפיתוח ושיווק של תוכנות להעברת תוכן מידע ולשוק ההון בזמן אמת באמצעות מערכות תוכנה שפיתחה, גם באמצעות האתר הפיננסי BIZPORTAL.CO.IL. כמו כן, מספקת החברה מידע בתשלום מרשם החברות.
קו מנחה: הרווח הנקי ברבעון ה-3 הסתכם ב-1.1 מיליון שקל לעומת 340 אלף שקל בלבד ברבעון המקביל
גולן פרידנפלד
19.11.2002 / 17:47