וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תל אביב: האופציות של לאומי מרכזות מחזור גבוה של כ-12.5 מיליון שקל; טבע מטפסת ב-1.5%

אלי דניאל

26.11.2002 / 11:26

עליות של כ-1% במעו"ף; מגמה מעורבת במניות הבנקים הגדולים; נייס מוסיפה 4.5% בעקבות עסקה חדשה בקנדה; כור יורדת ב-1.8%; המחזור - כ-49 מיליון שקל;



המסחר מתאפיין במגמה מעורבת עם נטייה לעליות מתונות של עד חצי אחוז, וזאת על רקע העליות שנרשמו אמש בבורסות וול סטריט והיחלשותו של הדולר. במחצית השעה האחרונה התחזקו העליות ומדד המעו"ף עולה ב-0.9% לרמה של 355.19 נקודות, מדד ת"א 100 מוסיף 1% לרמה של 348.62 נקודות ומדד התל-טק 15 מטפס ב-1.9% לרמה של 181.44 נקודות. מחזור המסחר מסתכם כעת בכ-49 מיליון שקל.



מניית טבע מרכזת מחזור של כ-4.8 מיליון שקל, תוך שהיא רושמת עלייה של 1.5%, וזאת לאחר שהחלה את היום בפער ארביטראז' חיובי של כ-1.7%. אמש הודיעה החברה על כוונתה לבצע ספליט במניה שלה לפי יחס של 1:2.



במניות הבנקים הגדולים נרשמת מגמה מעורבת בשעה שמניית בנק הפועלים עולה ב-0.4% ומניית בנק לאומי משילה 0.9%. היום החל המסחר בשתי סדרות האופציות שהונפקו ע"י הבנק ביום חמישי שעבר, במסגרת ההנפקה בה גייס לאומי כ-344 מיליון שקל. האופציה מסדרה 6 מרכזת כעת מחזור של כ-10.2 מיליון שקל בעוד שהאופציה מסדרה 7 מרכזת מחזור של כ-2.4 מיליון שקל.



במניית כור נבלמה לפי שעה המגמה החיובית, והמניה יורדת ב-1.8%. בשני ימי המסחר הקודמים זינקה במניה בלמעלה מ-14%. מחר צפוי בנק הפועלים לחלק את מניות כור שהוחזקו על ידיו כדיווידנד בעין לבעלי מניותיו.



מניית נייס עולה ב-4.5%, לאחר שהחברה דיווחה הבוקר כי נמל התעופה הבין לאומי של אוטווה, בירת קנדה, יתקין מערכת אבטחה מבוססת וידאו דיגיטלי מדגם NiceVision Pro, בעסקה אשר היקפה נאמד בכמה מאות אלפי דולרים.



מניית פרטנר שפתחה בפער ארביטראז' שלילי של 1.7%, מאבדת כ-1.5%.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully