הסרט "שר הטבעות - שני הצריחים" ממשיך לככב בראש רשימת שוברי הקופות בארה"ב זה השבוע השלישי ברציפות. בשבוע שחלף גרף הסרט, אותו הפיקה AOL טיים וורנר, הכנסות של 25.7 מיליון דולר בארה"ב בלבד, ורשם הכנסות כלליות של 262 מיליון דולר מאז יצא לפני 19 ימים.
הסרט "שני הצריחים" הוא השני בטרילוגיית "שר הטבעות" על פי ספריו של ג.ר.ר טולקין. ההצלחה הקופתית האדירה של הסרט מספקת מענה לכמה מהמבקרים של AOL, שטענו כי הוצאתו בעיתוי הנוכחי היא משגה. אותם מבקרים טענו כי החפיפה לזמן יציאתו של הסרט השני בסדרת הארי פוטר תפגע קשות בהכנסות הסרט.
במקום השני ברשימת שוברי הקופות ניצב סרטו של סטיבן ספילברג, "Catch Me If You Can", בכיכובם של טום הנקס ולאונרדו דקאפריו. סרט זה גרף 97.6 מיליון דולר ב-12 הימים להקרנתו.
ראלף מיטווג, מנהל השיווק של אולפני ההפקה של "שר הטבעות", העריך כי לאור התוצאות יש סיכוי שהסרט יגיע למקום השני ברשימת שוברי הקופות בעולם - אחרי "טיטאניק". הסרט השלישי בסדרה - "שובו של המלך" - צפוי לצאת לקראת דצמבר 2003.
"שר הטבעות - שני הצריחים" - בראש שוברי הקופות בארה"ב זה השבוע השלישי
יהודה שויצר
6.1.2003 / 12:06
בשבוע שחלף גרף הסרט, אותו הפיקה AOL טיים וורנר, הכנסות של 25.7 מיליון דולר בארה"ב בלבד; רשם הכנסות כלליות של 262 מיליון דולר מאז יצא לפני 19 ימים