וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

זינוק חד בפדיון רשתות המזון השנה בהשוואה לשנה שעברה

30.8.2020 / 13:11

הפדיון של יולי זינק ב-7.4 אחוזים בהשוואה ליולי בשנה שעברה, מה שהביא לעלייה של 6.0 אחוזים בסך כל הפדיון. המשמעות: מלבד רשתות המזון, שאר הרשתות רשמו ירידה

בווידאו: תדרוך של פרויקטור הקורונה על מצב התחלואה/צילום: לשכת העיתונות הממשלתית, עריכה: עמית שמחה

בחודש יולי השנה זינק הפדיון ברשתות המזון ב-7.4% בהשוואה לחודש יולי בשנה שעברה. בזכות העלייה בפדיון ברשתות השיווק, נרשמה גם עלייה של 6.0% בסך כל הפדיון. יש לציין כי מלבד רשתות המזון, שאר רשתות השיווק רשמו בחודש שעבר ירידות בפדיון בהשוואה לחודש יולי 2019.

פדיון רשתות השיווק באחוזים/אתר רשמי, הלמ"ס

מנתונים שמפרסמת היום (ראשון) הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה על פדיון (מכירות) של רשתות השיווק, עולה עוד כי בחודשים ינואר-יוני היתה עליה של 2.4% בפדיון רשתות השיווק בהשוואה לחודשים המקבילים בשנה שעברה. פדיון רשתות המזון זינק ב-9%, בשעה שפדיון רשתות הטקסטיל וההלבשה צנח ב-20.2%. פדיון תחנות התדלוק ירד ב-13.2% אחוז במחצית הראשונה של השנה בהשוואה לששת החודשים של שנת 2019.

sheen-shitof

עוד בוואלה

פיטרו חוגגת יום הולדת עגול ואתם נהנים ממבצע של פעם ב-60 שנה

בשיתוף פיטרו

פדיון רשתות השיווק באחוזים/אתר רשמי, הלמ"ס
פדיון רשתות השיווק באחוזים/אתר רשמי, הלמ"ס

הפדיון ברשתות המשווקות מוצרים בני קיימא (כלומר, מוצרים שאפשר להשתמש בהם שימוש חוזר וממושך יותר משנה אחת; מוצרי חשמל וכו') ירד בשיעור של 1.6% בין ינואר-יוני השנה לחודשים המקבילים בשנה שעברה. פדיון הרשתות שמוכרות מוצרי קוסמטיקה, תרופות, צעצועים, ספרים, ציוד משרדי ואופטיקה ירד ב- 2.9% בין החודשים ינואר-יוני השנה, בהשוואה לינואר-יוני 2019.

  • עוד באותו נושא:
  • שיווק

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully