וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מוטורולה צפויה לרשום רווח נקי ברבעון הרביעי

דפנה מאור

21.1.2003 / 13:18

יצרנית השבבים והטלפונים הסלולריים העלתה בינואר את תחזית המכירות הגלובליות למכשירי סלולר; תפרסם את הדו"ח לרבעון הרביעי הלילה לאחר הסגירה

מוטורולה צפויה לדווח הערב על רווח בשורה התחתונה ברבעון הרביעי של 2002. יצרנית השבבים והטלפונים הסלולריים, אשר לפי תחזיות האנליסטים לוכדת נתח שוק הולך וגדל, צפויה לרשום רווח של 10 סנט למניה לפי תחזיות האנליסטים, ובניכוי הוצאות חד פעמיות חזתה בדצמבר כי תרשום ברבעון רווח של 4 סנט למניה. הדו"ח הרבעוני יתפרסם היום לאחר סגירת המסחר בוול סטריט.

מוטורולה סבלה משבעה רבעונים רצופים של הפסדים, בעקבות התמוטטותו של שוק המוליכים למחצה, וחולשתה היחסית בשוק הטלפונים הסלולריים, אך ברבעון השלישי של 2002 עברה לרווח. בינואר פירסמה אזהרת רווח לרבעון הרביעי, עם התחזיות הנ"ל, ואמרה כי היא צופה לרשום הכנסות של 7.1 מיליארד דולר. בפירוט לחטיבות אמר מוטורולה כי היא מצפה מכירות בחטיבות השבבים שלה ברבעון הרביעי יהיו דומות לאלו של הרבעון השלישי - 1.2 מיליארד דולר - או מעט יותר.

התחזיות הנוכחיות של החברה לשנת 2003 צופות רווח של 40 סנט למניה על הכנסות של 27.5 מיליארד דולר. הנתח שלה בשוק הטלפונים הסלולריים ברבעון השלישי היה 18%.

במהלך ינואר העלתה החברה את תחזית המכירות הגלובליות למכשירי טלפונים סלולריים ל-420-430 מיליון יחידות השנה. מייק זפירובסקי, נשיא מוטורולה וסמנכ"ל התפעול, צופה כי כל חטיבות מוטורולה ישובו לרווחיות ב-2003.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully