וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מריל לינץ': שוויה של אם סיסטמס גבוה ביחס לחברות אחרות בענף; מותירים המלצת "נייטרלי"

שירלי יום-טוב

24.1.2003 / 20:28

בית ההשקעות העלה תחזיותיו לרווח נקי של 4 סנט למניה ב-2003, תחת הכנסות של 94 מיליון דולר; המניה ממשיכה לרדת ומאבדת כ-8.5%;



"על אף השיפור בתחזיות ההכנסות של אם סיסטמס , אנו ממשיכים לדרג את המניה בהמלצת "נייטרלי" עד שהחברה תתקרב לרווחיות. עם מכפיל של 2.2 על מכירות 2003, אם סיסטמס נסחרת בשווי גבוה יחסית לרוב החברות בענף שלה, למעט אולי כאלה הצפויות להיות מאוד רווחיות ב-2003". כך מציינת האנליסטית אילנה טרסטון, מבית ההשקעות מריל לינץ' בעקבות דו"חות החברה מאתמול.



הכנסות החברה, שהסתכמו ב-20.7 מיליון דולר ברבעון הרביעי, עלו על התחזיות של מריל לינץ'. את זריקת החיזוק נתנו שוב מכירות חזקות של מוצר הדיסק און קי (DOK), לאחר שאם סיסטמס העמיקה את השותפויות שלה בתחום זה. גם מכירות המובייל דיסק און צ'יפ המשיכו לנוע קדימה.



טרסטון מציינת כי למרות שהחברה לא מסרה פרטים ספציפיים לגבי העסקות שנחתמו לגבי מוצר המובייל דיסק און צי'פ, הרי שלהערכתה מדובר בינתיים בעיקר בעסקות הכוללות את שילובו של רכיב הזכרון בטלפונים מתקדמים מאוד. כלומר, טרסטון מציינת כי נראה שהמובייל דיסק און צ'יפ עדיין לא שולב במכשירים סלולריים המיועדים לשוק הרחב, הטומנים בחובם כמובן פוטנציאל למכירות גבוהות יותר.



בית ההשקעות מעלה את תחזיותיו ל-2003 להכנסות של 94 מיליון דולר ורווח נקי של 4 סנט למניה, תחת תחזית קודמת למכירות בגובה 86 מיליון דולר ואיזון בשורה התחתונה. מניית אם סיסטמס ממשיכה לרדת גם היום ומאבדת כעת 8.6% למחיר של 6.5 דולרים, המשקף לה שווי שוק של 178 מיליון דולר.






טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully