וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סיפורים מהכורסא: הפריט שגנב את ההצגה בשבוע האופנה

3.4.2022 / 13:33

שבוע האופנה "קורנית תל אביב 2022" החל היום בהאנגר 11 בנמל, ובו הוצגה כורסא טרנדית המהווה בשורה עיצובית, שיתוף פעולה בין קורנית דיגיטלית, ניסו ריהיטים וזוג המעצבים ינקי ונטף ג'וליאן. בלטה בנוכחותה:

שבוע האופנה "קורנית תל אביב 2022" החל היום בהאנגר 11 בנמל, בהשתתפותם של למעלה מ-80 מעצבי אופנה ישראלים שיבליטו את שינוי אידיאל היופי ויעניקו במה למגוון המגדרים והמידות. באירוע היוקרתי השנה יוצג לראשונה גם מיצג ריהוט אומנותי מיוחד בדמות כורסא טרנדית וצבעונית, המהווה בשורה עיצובית וחדשנית של ממש בעולמות עיצוב הרהיטים. מדובר בפרי שיתוף פעולה משולש ומקורי בין "קורנית דיגיטל", מי שמשמשת כנותנת החסות הראשית האירוע, לבין מותג עיצוב הריהוט היוקרתי "ניסו רהיטים" יחד עם זוג המעצבים ינקי ונטף ג'וליאן, מהשמות העולים בתעשיית האופנה הישראלית. "ניסו" יצרו ועיצבו כורסא יוקרתית ויוצאת דופן, המעוצבת בשלל גוונים צבעוניים וזוהרים במיוחד, המסתובבת 360 מעלות ומאופיינת באסתטיקה מתוחכמת ורכה לצד קווים מעוגלים. היא צבועה בשיטת הדפסת דיגיטלית מיוחדת על בדים שהופכים אותה לאייקון עיצובי לא פחות. הכורסא תוצג במהלך ימי האירוע בבוט תואם וזוהר שלא יהיה ניתן לפספס.

ל"ינקי ונטף, עבר בענף עיצוב שמלות כלה ועבודה עם סלבריטאים וסלברטאיות כמו סטטיק ובן אל, נטע ברזילי, אנה זק, נועה קירל, עדן פינס ואחרות. הם מבטאים קו עיצובי הפונה לקהל הישראלי תוך דגש על נושא הקימות. בעיצובים, נעשה שימוש בחמורים ובצבעים המצביעים על התפיסות חדשות שמובילות את דור המעצבים החדש, את החברה הישראלית ואת קו האופנה הישראלי. השילוב עם "ניסו רהיטים" ועם הספונסרית הראשית, יאפשר לזוג המעצבים הצעיר להביא לידי ביטוי את התפיסות והחזון העיצובי שלהם על גבי ריהוט.

הכורסא. יחצ,
איך אפשר שלא להתאהב? הכורסא שנוצרה משיתוף הפעולה/יחצ

קורנית דיגיטל מובילה ברחבי העולם מהפכת פאשן-טק המבוססת על טכנולוגיית הדפסה דיגיטלית ומתקדמת על בדים. היא מציגה מדי שנה את הטרנדים האחרונים בייצור אופנה חדשנית, המתמקדת בייצור בר קיימא לפי צורך תוך השמת דגש על פגיעה אקולוגית מינימלית. החיבור המעניין, מסמל לראשונה את כניסתה של החברה שעד כה התמחתה בהדפסה על בדים לביגוד, גם אל עולם העיצוב וההדפסה על רהיטים, ו"ניסו", הם חלוצי הדרך.

איילת נחמיאס ורבין עם רון תומר ורעייתו. יחצ,
איילת נחמיאס ורבין עם רון תומר ורעייתו/יחצ

בין אנשי העסקים הרבים, שהגיעו לתמוך באופנה הישראלית, היו גם יו"ר מכון הייצוא איילת נחמיאס ורבין ונשיא התאחדות התעשיינים ד"ר רון תומר ואשתו אסתי.

תעשיית האופנה הישראלית היא מקור לגאווה ולצמיחה כלכלית. מכון הייצוא והתאחדות התעשיינים תומכים ומעודדים את דור העתיד של האופנה הישראלית לפרוץ גם מחוץ לישראל.

  • עוד באותו נושא:
  • אופנה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully