וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דוד קמיניץ מונה למנכ"ל חברת השיחות הבינלאומיות ברק

ערן גבאי

19.2.2003 / 17:47

ייכנס לתפקיד בתחילת מארס; אבי פתיר, מנכ"ל החברה ב-6 השנים האחרונות, הודיע בדצמבר על עזיבתו לטובת תפקיד מנכ"ל קבוצת מפעלי נייר ישראלים אמריקאיים



מועצת המנהלים של חברת השיחות הבינלאומיות וספקית האינטרנט ברק אישרה היום את בחירת דוד קמיניץ למנכ"ל החברה החדש, שיחליף את אבי פתיר.



קמיניץ ייכנס לתפקידו בתחילת חודש מארס ויהיה אחראי על הכנת החברה למיזוג עם נטוויז'ן וקווי זהב, כמהלך מקדים לחבירתן לקבוצת הכבלים. אבי פתיר, מנכ"ל החברה בשש השנים האחרונות, הודיע בדצמבר האחרון על עזיבתו את החברה, על מנת לכהן כמנכ"ל קבוצת מפעלי נייר ישראלים אמריקאיים.



קמיניץ, בן 50, נמנה על מייסדי קבוצת נטקום ב-1991 וניהל את הקבוצה במשך עשר שנים, מיום הקמתה ועד כשנה לאחר רכישתה על ידי קבוצת ישפאר. קמיניץ ניהל את חברת 3COM ברידג', החברה הבת הישראלית של חברת 3COM העולמית, ניהל את חברת בריקום לפתרונות תקשורת נתונים וכיהן כמנכ"ל קבוצת מלם במשך 3 חודשים.



על בעלי המניות בחברת ברק נמנים כללקום (44%), מתב (10%), ספרינט (25%), פראנס טלקום (10.5%) ודויטשה טלקום (10.5%).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully