חברת אלווריון , המספקת פתרונות גישה מהירה רחבת פס (BWA), החלה בשיווק מסחרי של מערכת BreezeACCESS בתדר GHz5. הפיתוח החדש מאפשר למפעילות שירותי תקשורת, ספקי גישה אלחוטית לאינטרנט (ISPs) וארגונים להגדיל את רוחב הפס ברשתות האלחוטיות הפועלות בשיטת "מנקודה לנקודה" (Point To Point), וכך להגדיל באופן חסכוני את מספר החיבורים האלחוטיים בתחומי פעולתן.
מערכת BreezeACCESS LB, ממשפחת מוצרי BreezeACCESS, פועלת גם בתחום התדרים שאינם מצריכים רישיון - בין 5.725 ל-5.825 GHz, וממנפת את יכולת הקישוריות של טכנולוגיית ה-OFDM.
לפתרון החדש, העושה שימוש באלגוריתם מתקדם, יכולת קישוריות טובה מזו המושגת בחיבור DS3 (קצב של 45 מגה ביט לשנייה), והוא מאפשר חיבור בין אתרים הנמצאים במרחק של למעלה מ-30 מייל, בתנאים של היעדר קו ראייה רציף (LOS).
לדברי צביקה פרידמן, נשיא ו-COO של אלווריון, המערכת החדשה מאפשרת למפעילי תקשורת, ספקי שירותי אינטרנט וארגונים לצמצם עלויות הכרוכות בחכירת קווים יקרים לצורך חיבור משרדים קטנים (SOHOs), ארגונים קטנים עד בינוניים (SMEs), סניפים מקומיים, מפעלים ומחסנים לשדרת הנתונים.
אלווריון החלה בשיווק מסחרי של מערכת להגדלת רוחב הפס ברשתות האלחוטיות הפועלות בשיטת Point To Point
בעז בבאי
24.2.2003 / 14:46
לדברי צביקה פרידמן, נשיא ו-COO של אלווריון, המערכת החדשה מאפשרת למפעילי תקשורת, ספקי שירותי אינטרנט וארגונים לצמצם עלויות הכרוכות בחכירת קווים