וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ביהמ"ש המחוזי אישר את הסדר הנושים של גילת; השופטת: אופי הבקשה היה חריג אך היא הגיעה לסיום מוצלח

גתית פנקס

6.3.2003 / 12:57

בעלי האג"ח יחזיקו בכ-80% ממניותיה של גילת; ורדה אלשיך: גם הבנקים תומכים בהסדר; פועל יוצא הוא שהחברה תוכל לעלות שוב כנראה על דרך המלך ולתפקד באופן עצמאי



שופטת בית המשפט המחוזי בתל אביב ורדה אלשיך החליטה היום לאשר את הסדר הנושים של חברת גילת לוויינים והגדירה אותו כמוצלח. השופטת מציינת בהחלטתה לאשר את ההסדר כי "אופי הבקשה היה חריג במידה מסוימת בנוף הקפאות ההליכים ולמרות זאת הגיעה לסיום מוצלח".



החברה הגישה לביהמ"ש המחוזי ב-11 לפברואר, באמצעות עו"ד אריה דנציגר ממשרד עוה"ד גרוס, קלינהנדלר, חודק, הלוי, גרינברג ושות', את ההסדר לאישור, לאחר שאושר על ידי שלושת הבנקים הנושים של החברה, לאומי, דיסקונט והפועלים, ועל ידי בעלי החוב של החברה - מחזיקי האג"ח.



ההסדר של החברה, המתמחה בייצור תחנות לתקשורת לוויינית (VSAT), היה לגבי חוב של כ-490 מיליון דולר ו-40 מיליון דולר נוספים שהיו חלק מערבויות ביצוע. "גם הבנקים תומכים בהסדר ובאישורו בכפוף לתנאים מסוימים שבכ"כ הנאמנים הודיע כי הם יקוימו", כותבת השופטת. "פועל יוצא מכך הוא כי החברה תוכל לעלות שוב כנראה על דרך המלך ובעקבות ההסדר והרה ארגון שנעשה בה תוכל להמשיך ולתפקד באופן עצמאי". בעלי האג"ח יחזיקו בכ-80% ממניותיה של גילת.



- הרחבה תובא בהמשך -


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully