וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דיליג'נט פיטרה 25 מ-60 עובדי מרכז הפיתוח בתל אביב

צורי דאר

25.3.2003 / 16:36

כך נודע ל-TheMarker; דיליג'נט נוסדה על בסיס מרכז הפיתוח הישראלי של ענקית פתרונות האחסון EMC; דיליג'נט: הפיטורים בשל עיכוב ביציאת מוצרים לשוק



חברת הסטארט אפ הישראלית דיליג'נט טכנולוגיות (Diligent Technologies), ספין אוף של מרכז המחקר והפיתוח בישראל של חברת EMC העולמית, פיטרה 25 מ-60 עובדי מרכז הפיתוח בישראל; כך נודע ל-TheMarker.



בשיחה עם TheMarker, אישר סמנכ"ל שיווק ומכירות של דיליג'נט, מייק פריסי, את דבר הפיטורים אולם סירב להתייחס למספר המדויק של המפוטרים. לדבריו, נוצר עיכוב בהוצאה לשוק של מספר מוצרים אותם מפתחת דיליג'נט. כתוצאה מכך, אמר פריסי, נאלצה החברה לבצע התאמות בישראל ובארה"ב במצבת כוח האדם.



בנובמבר האחרון העבירה ענקית פתרונות האחסון את מרכז הפיתוח הישראלי שלה לדיליג'נט, ואף השקיעה בה 5 מיליון דולר במסגרת סבב של 15 מיליון דולר. יתרת הסכום הושקעה על ידי קבוצת משקיעים בראשות משה ינאי ודורון קמפל, שני מנהלים בכירים לשעבר ב-EMC העולמית. כיום מחזיקה EMC ב-24% ממניות דיליג'נט. קמפל מכהן כמנכ"ל וכנשיא החברה.



דיליג'נט מתמקדת בפיתוח מוצר של EMC הנקרא CopyCross, לתמיכה וגיבוי של מערכות מיינפרם על כונני דיסקים. עד הפיטורים העסיקה דיליג'נט כ-100 עובדים, כ-60 מתוכם במרכז הפיתוח של החברה בתל אביב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully