רשת חנויות הנוחות YELLOW מקבוצת "פז" מרחיבה פעילותה ועתידה לפתוח במהלך השנה 28 חנויות חדשות. בתוך כך תמנה הרשת 70 סניפים עד סוף שנת 2003. היקף ההשקעה הכולל ברשת YELLOW המתוכנן לשנה הנוכחית עומד על כ-10 מיליון שקל.
שוקי בונס, מנכ"ל רשת YELLOW מסר כי: "קצב פתיחת חנויות הנוחות בתחנות התדלוק של פז תחת המותג YELLOW הואץ באופן משמעותי בשלוש השנים האחרונות, וזאת במסגרת מדיניות החברה להפיכת מתחם התדלוק למתחם קמעונאי".
על-פי סקר מעקב אחר מותג שערך מכון טלסקר עבור YELLOW בפברואר 2003 למודעות בלתי נעזרת ("אילו שמות של חנויות נוחות בתחנת דלק אתה מכיר או שמעת עליהן?") עולה כי 14.1% מהנשאלים מכירים את רשת ילו, 4.3% מכירים את מנטה, 1.6% את אוטוטו, 10.4% אחר, 49.1% לא מכיר ו- 19.5% לא יודע מה זה חנויות נוחות.
YELLOW תפתח 28 סניפים חדשים בהשקעה של 10 מיליון שקל
כתב וואלה! עסקים
30.3.2003 / 11:33