בדיון שנערך אמש בבית המשפט המחוזי של קליפורניה, נדחתה בקשתם של אולפני וורנר ברדרס להוציא צו מניעה נגד ערוץ 3 הישראלי, כך שיפסיק באופן מיידי את הקרנתן של סדרות מבית היוצר של וורנר. ההחלטה אינה כוללת סדרות ועונות חדשות - דוגמת הסדרה החדשה והמדוברת "SIX FEET UNDER" שהייתה אמורה להגיע לערוץ השנה או למשל את העונה החדשה של "הסופרנו'ס" - אך הערוץ יוכל להמשיך לשדר שידורים חוזרים של המלאי הקיים לפחות עד תחילת שנת 2004.
בערוץ 3 הביעו היום שביעות רצון מהחלטת בית המשפט בקליפורניה, ומסרו שבמקביל להמשך הדיונים בביהמ"ש ייעשה מאמץ נוסף לנהל משא ומתן עם וורנר על מנת להגיע להסכם רכש חדש עבור עונות נוספות של הסדרות השונות וכן סדרות חדשות.
בדצמבר 2002 הגישו אולפני וורנר תביעה נגד חברת ערוצי זהב (שטיפלה בסדרות הרכש מטעם כל חברות הכבלים) על סך 17 מיליון דולר. בין הסדרות של וורנר ששודרו בערוץ 3 ניתן למנות את "הבית הלבן", "הכי גאים שיש", "הסופרנו'ס", "בנות גילמור", "דרו קארי", "חברים", "ER" ועוד.
בד בבד עם הגשת התביעה, הפסיקו האולפנים הספקת פרקים חדשים של הסדרות הללו לישראל ודרשו הפסקה מיידית של שידור הפרקים הקיימים. לפי שעה לא הורדו הסדרות בישראל, אולם שידור הפרומו המוביל של ערוץ 3 "הסדרות הטובות ביותר בעולם" הופסק. כמו כן, חברות הכבלים חתמו על הסכמי תוכן חדשים עם אולפני פוקס, MGM ופרמאונט וכבר החלו בשידור סדרות שלהם על מסך ערוץ 3.
נדחתה בקשת וורנר ברדרס לצו מניעה נגד ערוץ 3 בישראל
רוני קורן-דינר
1.4.2003 / 17:45
ההחלטה לא כוללת סדרות ועונות חדשות, אך הערוץ יוכל להמשיך לשדר שידורים חוזרים מהמלאי; ערוץ 3: ייעשה מאמץ נוסף לנהל מו"מ עם וורנר ולהגיע להסכם רכש חדש