וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מינוי חדש באלקטרה פאוור: מורן סייהו אוליאל מונתה לסמנכ"לית השיווק של הקבוצה

3.2.2025 / 11:20

בתפקידה האחרון שימשה כמנהלת אגף שיווק ואסטרטגיה של חברת סלקום והובילה מהלכי שיווק נרחבים ורחבי היקף. לפני כן שימשה כמנהלת מחלקת שיווק לעסקים בחברת מקס פיננסים, וכמנהלת מחלקת שיווק סלולר בחברת פרטנר

מינוי חדש באלקטרה פאוור - מורן סייהו אוליאל מונתה לסמנכ"לית השיווק של הקבוצה. אלקטרה פאוור,
מינוי חדש באלקטרה פאוור - מורן סייהו אוליאל מונתה לסמנכ"לית השיווק של הקבוצה/אלקטרה פאוור

אלקטרה פאוור מעדכנת על מינויה של מורן סייהו אוליאל לסמנכ"לית השיווק של החברה. סייהו אוליאל (40) בעלת ניסיון של למעלה מ-15 שנים בתחומי השיווק, ההכנסות ומנועי צמיחה. בתפקידה האחרון שימשה כמנהלת אגף שיווק ואסטרטגיה של חברת סלקום והובילה מהלכי שיווק נרחבים ורחבי היקף. לפני כן שימשה כמנהלת מחלקת שיווק לעסקים בחברת מקס פיננסים, וכמנהלת מחלקת שיווק סלולר בחברת פרטנר.

אלקטרה פאוור, בהובלת המנכ"ל דניאל ספיר, הצהירה לא מכבר על מיקוד עסקי בשוק הישראלי, בעיקר בתחומי הגפ"מ, הגז הטבעי והחשמל וכן על תוכנית אסטרטגית הכוללת בין היתר תוכנית התייעלות שתחסוך 25 מיליון שקל בשנה, מכירת יתרת האחזקות בחברת אנרגיה מתחדשת בארה"ב תוך הפחתת החוב הפיננסי ומהלכים נוספים. מינויה של סייהו מהווה חלק נוסף מתוכנית אסטרטגית רחבת היקף בה מצויה החברה.

לדברי מורן סייהו אוליאל: "אני גאה ומתרגשת להצטרף לאלקטרה פאוור ומודה על האמון שזכיתי לו מהנהלת החברה. אלקטרה פאוור ביססה את מעמדה כחברה הראשונה במהפכת החשמל ועם בסיס לקוחות רחב בתחומי הגז".

לדברי דניאל ספיר, מנכ"ל אלקטרה פאוור: "אנו מברכים על הצטרפותה של מורן לשדרת הניהול של אלקטרה פאוור. מורן מביאה עמה ניסיון עשיר ומבוסס הישגים בהובלת מהלכים שיווקיים מעמיקים ורחבי היקף, ועל כן מהווה תוספת חיונית לחברה בתקופה זאת של התייעלות ושינוי אסטרטגי כולל, ואנו ממשיכים לפעול כדי לקדם את מטרותינו העסקיות".

  • עוד באותו נושא:
  • מינויים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully