וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יעל וויסנר-לוי מונתה למנהלת התקשורת הגלובלית של Cyera

12.2.2025 / 16:34

החברה ממשיכה להתרחב ומצרפת לשורות ההנהלה את יעל וויסנר-לוי כסמנכ"לית תקשורת גלובלית, פיט כרוניס כחבר דירקטוריון, ונילס סי. ג'נסן כסמנכ"ל מכירות בצפון אמריקה

יעל וויסנר-לוי. שלומי יוסף,
יעל וויסנר-לוי/שלומי יוסף

היוניקורן הצומח Cyera, הודיע על מינויה של יעל וויסנר-לוי לסמנכ"לית תקשורת גלובלית. וויסנר-לוי, שכיהנה ב-9 השנים האחרונות כסמנכ"לית תקשורת ב-Lemonade ובמשך 4 שנים כחברת דירקטוריון מייעצת ב-Empathy, תוביל את אסטרטגיית התקשורת של החברה, תחזק את הנוכחות הגלובלית של המותג, ותנהל את המערך התקשורתי של החברה בישראל וברחבי העולם.

וויסנר-לוי מביאה עמה ניסיון עשיר בבניית מותגים, פיתוח אסטרטגיות תקשורתיות והובלת קמפיינים בזירה הבינלאומית. עם הצטרפותה ל- Cyera, היא תתמקד בחיזוק הקשר עם שוקי היעד של החברה ובהרחבת השפעתה בתעשיית הסייבר.

יעל וויסנר-לוי: "Cyera פורצת דרך בתחום אבטחת הנתונים עם מוצר מהפכני ויכולות טכנולוגיות שמביאות לשינוי של ממש. הצמיחה המהירה של החברה אינה מקרית - היא תוצאה ישירה מהחדשנות שבבסיס המוצר שלה. בעידן שבו הבינה המלאכותית מעצבת מחדש את העולם העסקי, זו הזדמנות ייחודית להצטרף לחברה בצמיחה מואצת ולספר את הסיפור שלה לעולם".

במקביל, הודיעה החברה על מינויים נוספים בצוות ההנהלה הבכיר שלה בארה"ב: פיט כרוניס, לשעבר ה-CISO של Paramount, הצטרף לדירקטוריון החברה, ונילס סי. ג'נסן מונה לסמנכ"ל המכירות בצפון אמריקה. מינויים אלו נועדו לתמוך בצמיחתה המואצת של Cyera ולהעמיק את אחיזתה בשוק האמריקאי.

Cyera חברת הסייבר שהוקמה בשנת 2021 על ידי יוצאי 8200, יותם שגב ותמר בר-אילן, מובילה את תחום אבטחת הנתונים בארגונים באמצעות פתרונות מבוססי בינה מלאכותית. החברה מספקת לארגונים מערכת מתקדמת לניהול אבטחת נתונים (DSPM) ולבקרה בזמן אמת, המאפשרת זיהוי וניטור של נתונים רגישים והגנה עליהם מפני איומים מתפתחים.

  • עוד באותו נושא:
  • מינויים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully