וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"כולנו ביבס השנה": החנות שמציעה תחפושת באטמן ב-10 שקלים

4.3.2025 / 12:17

לבנה זוהרים מציעה תחפושת של באטמן ב-10 שקלים, לילדים ומבוגרים: "שכל המדינה תתן חיבוק ענק לירדן ביבס, שכל הטיקטוק בפורים יהיה עם המסיכה הזאת"

לבנה זוהרים/באדיבות המצלומים

תחפושת באטמן לילדים ומבוגרים תימכר ב-10 שקלים בלבד, כמחוות זיכרון ותמיכה בירדן ביבס ומשפחת ביבס ז"ל.

לבנה זוהרים, יוצאת האח הגדול בעבר הרחוק ובעלת חנות תחפושות מוכרת בתל אביב כיום, פרסמה ברשתות החברתיות סרטון שקורא לרכוש תחפושת של באטמן לזכר בני משפחת ביבס שנרצחו בעזה, ומודיעה כי תמכור תחפושות אלה ב-10 שקלים בלבד.

"שכל המדינה תתן חיבוק ענק לירדן ביבס", אומרת זוהרים. "הלוואי שרשתות הענק שיושבות על מיליונים יקחו דוגמה מאיתנו הקטנים".

בסרטון שפורסם יום קודם לכן היא מציעה מסיכת באטמן בסכום של שקל בלבד, מוגבל לשתי מסיכות ללקוח: "הסרטון הזה עושה לי חנק בגרון, חנק אמיתי בגרון, אבל אני חייבת לעשות אותו".

לדבריה, "זה מהלך שאין פה סחר, זה הפסד נטו מהכיס שלי, אני רוצה לשלם אני רוצה לעשות את זה. קוראת בכל התגובות שיש רצון מטורף להתחפש בפורים לבאטמן בשביל בני משפחת ביבס. הבאתי מסיכות, בשקל אחד ליחידה רק שכל הטיקטוק בפורים יהיה עם המסיכה הזאת.

"כל המדינה מעלה סרטון בפורים עם המסיכות של באטמן. כולם ביבס השנה".

די, שילמתם מספיק

4 מנויים ב-100 שקלים וגם חודש חינם! וואלה מובייל חוסכת המון

לכתבה המלאה

שירי, כפיר, אריאל, ירדן ביבס. תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים
שירי, כפיר, אריאל, ירדן ביבס/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

תחפושת באטמן הפכה להיות מזוהה עם אריאל ביבס ז"ל. בפורים לפני שנחטף התחפש אריאל לבאטמן. בגן הוא צייר את גיבור העל האהוב עליו, וסיפר לגננת שחלם שהוא "עף ומציל אנשים שתקועים בתוך בור".

לפני כשנה הגיעו מאות מפגינים בתחפושות של באטמן לסנטרל פארק בניו יורק, לקריאת מגילה וצעדה משותפת בקריאה להשבתם של החטופים הביתה.

במסע הלווייה של האחים והאם, בין המלווים הופיע אדם שהגיע בתחפושת של באטמן, כתזכורת לתמונתו של אריאל בן ה-4 בתחפושת זו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully