סיגל דדון־לוי מכהנת בתור מנכ"לית מכבי שירותי בריאות מאז אוגוסט 2021. היא הצטרפה לארגון בשנת 1994 ומילאה במהלך השנים שורה של תפקידים בכירים, כולל ראשות אגף שירות ושיווק, ראשות מחוז השרון ומ"מ ראש חטיבת התפעול.
כחלק מפועלה הציבורי דדון־לוי חברה בנבחרת הדירקטורים של רשות החברות הממשלתיות, ושימשה דירקטורית בחברות חוצה איילון וחוצה ישראל. כחלק מתפיסת העולם שלה היא מאמינה במצוינות ובמנהיגות ערכית, וידועה כמי שמאמינה בניהול הנשי.
עם העלייה הדרמטית בצורך בהרחבת תחום בריאות הנפש דדון־לוי הובילה הרחבה משמעותית של השירותים, וכן הטמעה של טכנולוגיות חדשניות מותאמות אישית, שניתן באמצעותן לקבל שירות דיגיטלי מרחוק ובכך להפחית את העומסים על הצוותים המטפלים ולקצר את זמני ההמתנה.
בהובלתה של דדון־לוי מכבי משקיעה משאבים רבים בפיתוח והטמעת טכנולוגיות מתקדמות במטרה לשפר את השירותים הרפואיים, לייעל את תהליכי הטיפול ולהעניק לחברי מכבי פתרונות מתקדמים ומותאמים אישית. כחלק מגישה זו הוכנסו חידושים המבוססים על טכנולוגיה מתקדמת, שנועדו לתת מענה לצרכים משתנים ולהבטיח רפואה חדשנית, זמינה ואפקטיבית יותר.
מנכ"לית קופת חולים מכבי מציעה: רפואה חדשנית, זמינה ואפקטיבית יותר
7.3.2025 / 10:26