וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופר-פארם משיקה מחלקת K-Beauty ראשונה בישראל

21.3.2025 / 7:30

סופר-פארם משיקה מחלקת K-Beauty בסניף סופר-פארם GALLERY במתחם ביג גלילות, שתאגד את המותגים המובילים בטיפוח הקוריאני ותתרחב לסניפים נוספים ברחבי הארץ

סופר-פארם משיקה מחלקת K-Beauty ראשונה בישראל. שוקה כהן, אתר רשמי
סופר-פארם משיקה מחלקת K-Beauty ראשונה בישראל/אתר רשמי, שוקה כהן

סופר-פארם משיקה מחלקת K-Beauty ראשונה מסוגה בישראל, שתאגד את המותגים המובילים בעולם הטיפוח הקוריאני במקום אחד. המחלקה תושק בסניף הקונספט הייחודי סופר-פארם GALLERY, שנפתח במתחם ביג גלילות, ותתרחב בהמשך לסניפים בכל רחבי הארץ.

מחלקת הביוטי הקוריאני שמשיקה סופר-פארם מביאה לראשונה את מגוון המותגים הגדול ביותר שנראה בישראל, ומביאה את החוויה הקוריאנית לסניף ליד הבית. המחלקה תכלול מותגים איקוניים כמו Beauty Of ,Joseon BERRISOM ,TIRTIR, AXIS-Y, SOME BY MI, ELIZAVECCA. בנוסף, בקרוב יושקו שני מותגי K-Beauty (ביוטי קוריאני) חדשים שיגיעו לראשונה לישראל: SKIN1004, MEDICUBE. בהמשך צפויים להגיע מותגי טיפוח קוריאני נוספים.

תעשיית היופי הקוריאנית (K-Beauty) נחשבת כיום לאחת המשפיעות בעולם בהיקף מכירות מוערך של למעלה מ-10 מיליארד דולר לשנת 2024, שמוערך שצפוי להגיע לכ- 15 מיליארד דולר בשנת 2025. עד כמה דומיננטית קוריאה בשוק הביוטי? בשנת 2024 קוריאה עקפה את צרפת כיצואנית מספר אחת של מוצרי קוסמטיקה לארה"ב. על פי נתונים של Trendalytics נמצא שהחיפושים השבועיים אחר 'טיפוח עור קוריאני' עלו השנה ב-168% בהשוואה לשנה שעברה.

שורשי פופולריות הטיפוח הקוריאני נטועים עמוק בהיסטוריה הקוריאנית. ישנם חומרים רבים שהשימוש בהם החל עוד לפני הספירה, ועדיין נמצאים בשימוש במוצרי טיפוח קוריאנים כיום. הקוריאנים האמינו בכוחם של מרכיבים טבעיים לטיפוח העור, תפיסה שנותרה רלוונטית עד היום עם השימוש הנרחב בג'ינסנג, תה ירוק, תמציות צמחים, פרוביוטיקה ועוד.

דני לוזון, המשנה למנכ"ל וסמנכ"ל הסחר של סופר-פארם: "תעשיית היופי הקוריאנית הפכה למובילה בשוק הגלובלי, כאשר סיאול הפכה מילה נרדפת לטיפוח. השקת מחלקת ה-K-Beauty של סופר-פארם היא בשורה לשוק הטיפוח הישראלי. סופר-פארם מצטרפת לשורת קמעונאיות הביוטי המובילות בעולם המציעות תחת קורת גג אחת את מותגי הטיפוח הקוריאני הכי מדוברים, תוך יצירת חווית קנייה ברמה בינלאומית בישראל".

שירן אליצור מנהלת יבוא ופיתוח מותגים בסופר-פארם: "מוצרי טיפוח קוריאנים זמינים בסופר-פארם כבר מספר שנים, וההחלטה להקים מחלקה ייעודית הייתה טבעית, מתוך הרצון להנגיש ללקוחות את המותגים הכי חדשניים ונחשקים בעולם הביוטי בסניף ליד הבית. ה-K-Beauty הוא הרבה מעבר לטרנד, כשהיום כבר אי אפשר לדבר על שגרת טיפוח בלי להתייחס לבולטות של המותגים הקוריאנים".

  • עוד באותו נושא:
  • סופר פארם

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully