Linx Security, המספקת פתרונות מודרניים לאבטחת זהות וניהול זהויות, עם מיקוד בחברות Fortune 500 במגוון תעשיות, הכריזה היום על מינויה של שרית ריינר פרומקס לתפקיד סמנכ"לית הטכנולוגיות (CTO). שרית מביאה איתה למעלה מ-25 שנות ניסיון באבטחת סייבר, פתרונות אבטחה ארגוניים והגנה על זהויות בקנה מידה רחב. שרית תוביל את האסטרטגיה לפיתוח הטכנולוגיות של Linx, את החדשנות במוצר ואת יוזמות המחקר, ובכך תמשיך את ביסוס מעמדה של Linx Security כמובילה עולמית באבטחת זהויות. מינויה של שרית מגיע במקביל לתהליך הכפלת כמות העובדים בחברה בשנה הקרובה, בדגש על הרחבת צוותי הפיתוח, המחקר, המוצר, והמכירות.
שרית מצטרפת ל-Linx Security לאחר קריירה מרשימה של מעל שני עשורים, וכוללת תפקידים במיקרוסופט, Payoneer ובלשכת ראש הממשלה. שרית שירתה כ-20 שנה ביחידת הסייבר של לשכת ראש הממשלה, במהלכן זכתה בפרס ביטחון ישראל על פיתוח יכולות פורצות דרך בתחום הסייבר ותרומתן לביטחון המדינה. לאחר מכן, שרית הצטרפה למיקרוסופט כסגנית נשיא למוצר והנדסה, והובילה בין היתר את שילובן של חברות הסייבר CyberX ,Aorato ו-Adallom—שנרכשו בסכום כולל של מעל ל-500 מיליון דולר—לתוך מערכת האבטחה של מיקרוסופט. בנוסף, שרית כיהנה כחברת הנהלה במרכז הישראלי של מיקרוסופט. בתפקידה האחרון כ-CTO של Payoneer, שרית הובילה את החדשנות בפלטפורמה ואת תהליכי המודרניזציה של המערכת, תוך הבטחת צמיחה מאובטחת ותואמת רגולציה של אחת מתשתיות הפיננסים הגדולות בעולם.
לשרית תואר ראשון במדעי המחשב ותואר שני בניהול מערכות מידע מהטכניון בחיפה. מאז ה-7 באוקטובר 2023, שרית משרתת במילואים באופן פעיל, ובמהלך תקופה זו השלימה למעלה מ-100 ימי מילואים בצה"ל. בנוסף, שרית לוקחת חלק במיזמים חברתיים בתחומי גיוון והכלה, שיקום וקהילה.
Linx Security הוקמה בשנת 2023 על ידי ישראל דואניס, המכהן כמנכ"ל החברה, וניב גולדנברג, המכהן כסמנכ"ל המוצר (CPO). לשניהם ניסיון של למעלה מ-25 שנים בתחום אבטחת הסייבר. החברה יצאה מ-Stealth בשנת 2024 עם סבב גיוס של 33 מיליון דולר בהובלת Index Ventures ו-Cyberstarts ובהשתתפות היזמים מיקי בודאי (Imperva, Trusteer, Transmit), וראקש לונקר (Trusteer, Transmit).
הפלטפורמה של Linx Security מחוללת מהפכה בניהול ואבטחת זהויות, תוך התמודדות עם המגבלות של הכלים המסורתיים. באמצעות בינה מלאכותית מתקדמת, היא ממפה, מנטרת ומפחיתה סיכוני זהות באופן רציף, ומסייעת לארגונים לצמצם את משטח התקיפה, לעמוד בדרישות הרגולציה ולשפר את ניהול הזהויות. הפלטפורמה מספקת נראות מלאה, זיהוי איומים מתקדם ותגובה אוטומטית, מה שמאפשר אבטחה פרואקטיבית ויעילה בזמן אמת. לינקס מספקת אנליזות מתקדמות ויכולות אוטומציה כדי לאפשר לארגונים לצמצם את שטח הפגיעה שלהם, לעמוד בדרישות רגולטוריות, ולייעל את הפעילות לכל אורך מחזור חיי המשתמשים והזהויות.
"הביקוש לפתרונות שלנו ממשיך לגדול"
שרית ריינר פרומקס, CTO ב-Linx: "אני גאה להצטרף ל-Linx Security, חברה פורצת דרך שמביאה לשוק פתרון ייחודי והכרחי עבור הארגונים הגלובליים המובילים בעולם. עם העלייה באתגרים לניהול זהויות, הצורך בפתרונות חדשניים כמו זה של Linx רק הולך וגובר, והחברה נדרשת להמשיך את צמיחתה המהירה בהתאם. אני מצפה לעבוד עם הצוותים המוכשרים ולהמשיך לפתח את הפתרונות של החברה, על מנת לתמוך את המשך ההובלה של Linx בתחום".
ישראל דואניס, מנכ"ל ומייסד שותף ב-Linx: "אני נרגש לצרף את שרית ל-Linx Security. עם ניסיון עשיר בהובלת צוותים גלובליים ובניית פתרונות אבטחה בקנה מידה רחב, היא מביאה איתה ידע עמוק שמחבר בין טכנולוגיה, חדשנות וצמיחה. הביקוש לפתרונות שלנו ממשיך לגדול, במיוחד בקרב חברות אנטרפרייז מובילות, והתרחבות החברה היא הכרחית כדי לעמוד בצרכים של השוק. שרית תהיה כוח משמעותי בהובלת החדשנות שלנו, בחיזוק הצוותים ובהמשך הצמיחה המואצת של Linx Security".