הבורסות בעולם ממשיכות בתנודתיות קשה בעקבות מלחמת הסחר ומדיניות נשיא ארה"ב טראמפ - איך לא נלחצים ומה הם אפיקי השקעה סולידיים יותר? תמיר מנדובסקי, יזם, מנטור פיננסי ומחבר רב המכר 'השקעות לעצלנים' מסביר בריאיון לתוכנית "וואלה פתרנו" בהגשת ליאת רון ש"הטעות הכי פופולרית היא לפעול משינויים נקודתיים קונים ביוקר ומוכרים ביוקר".
מחבר הספר "אבא עשיר אבא עני" רוברט קיסאקי קורא לאנשים לא לחכות ולהשקיע בביטקוין, דור אופיר מומחה הקריפטו של וואלה כסף עם מדריך למשקיע המתחיל.
ניר קיפניס, הניר-גן, מדבר על מחיר הכלכלי של חובת השירות בצה"ל שמסביר לא מעט את הסיבה שבגללה החרדים מסרבים להתגייס.
מחירי המזון עלו ב-6 השנים האחרונות ב-20%, אחת הדרכים להוזיל את סל הקניות היא לקנות מוצרים ממותגים קטנים וזולים יותר. גל קולוג, כתב צרכנות עצמאי, עושה לכם היכרות עם אתר החישוק שהוא מיזם חברתי עם חיסכון משמעותי.
הטמפרטורות עולות וזה הזמן לקנות בגדי קיץ לילדים, אלא שהמחירים בחנויות נמצאים עכשיו בשיא, תמר מייבום יוזמת ומנכ"לית קבוצות הוואטסאפ "אימהות לא אוגרות" על המיזם שיאפשר לכם להרכיב מלתחה שלמה בחינם.
__________
התוכנית "וואלה פתרנו" בהגשת ליאת רון, משודרת בערוץ וואלה+, אפיק 21 - סלקום TV, פרטנר TV, אפיק 1 - הוט, NEXT TV ואפיק 64 - יס פלוס, STING+ by YES
כמו כן היא ניתנת להורדה באפליקציה לטלוויזיות החכמות וכמובן באתר ובאפליקציית וואלה