וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הלאונג': מייסד טינדר פגש את הסטודנטים ברייכמן

עודכן לאחרונה: 7.5.2025 / 19:03

באוניברסיטת רייכמן נערך אירוע הגאלה השנתי של בית הספר למנהל עסקים, בהשתתפות מייסד טינדר שון ראד. שגריר ישראל לאו"ם אירח את המיליארדר רוברט קראפט באירוע לציון יום העצמאות ה-77. ובמכללת שנקר נפתחה תערוכה מיוחדת לציון 55 שנה למחלקת הטקסטיל

שון ראד וניראון חשאי. דור שובל, אתר רשמי
שון ראד וניראון חשאי/אתר רשמי, דור שובל

טינדר לאקדמאים

השבוע התקיים באוניברסיטת רייכמן, אירוע הגאלה השנתי של בית ספר אריסון למנהל עסקים. מדובר בערב שכולו מוקדש למפגש בין האקדמיה לעולם היזמות והעשייה העסקית. האירוע התקיים בנוכחות שון ראד - מייסד אפליקציית טינדר, שהגיע לדבר עם הסטודנטים על יזמות והצלחה עסקית בעידן בו בינה מלאכותית, רשתות חברתיות ומגמות טכנולוגיות משתלבות יותר ויותר בעולמות החדשנות וההקמה של מיזמים וסטרטאפים. פרופ' ניראון חשאי - דיקן בית ספר אריסון למנהל עסקים, אירח את ראד, שייעץ לסטודנטים שמקימים היום סטרטאפים קודם לחשוב איך הם בונים את הצוות הכי טוב שהם יכולים.

קראפט מברך באו"ם

שגריר ישראל לאו"ם דני דנון אירח אירוע לציון יום העצמאות ה-77 של מדינת ישראל. מי שהוזמן לשאת דברים באירוע היה המיליארדר היהודי-אמריקאי רוברט קראפט, בעליה של קבוצת הפוטבול ניו-אינגלנד פטריוטס. קראפט, בוגר אוניברסיטת קולומביה, עלה לכותרות השנה לאחר שהודיע כי יפסיק לתרום לאוניברסיטה בה למד וזאת על רקע האנטישמיות הגואה בה והמחאות האלימות שיצאו ממנה כנגד ישראל.

בעלי ניו אינגלנד פטריוטס רוברט קראפט. רויטרס
בעלי ניו אינגלנד פטריוטס רוברט קראפט/רויטרס

בד בבד עם ידידים

מחלקת הטקסטיל על שם דב לאוטמן ודלתא גליל, במכללת שנקר, חגגה 55 שנים של עשייה ויצירה. לכבוד התאריך העגול, ארגון הידידים של שנקר, SMC (Shenkar Members Club), יו"רית חבר הנאמנים אורית אפרתי, ומייסדות הארגון - הדס פורר, מירי טוכמאייר וגל שנפלד, יזמו תערוכה של בוגרי המחלקה. התערוכה מקיפה חמישה דורות של יוצרים ומשקפת את התמורות והשינויים שחלו בתעשייה לאורך עשרות השנים.

גל שנפלד הדס פורר ומירי טוכמאייר. רפי דלויה
גל שנפלד הדס פורר ומירי טוכמאייר/רפי דלויה

התערוכה נקראת "בד בבד", ואצרה אותה דנה בן שלום. מוצגות בה למעלה מ- 100 יצירות מקוריות של בוגרי המחלקה לדורותיהם. במסגרת האירוע חולקו שתי מלגות לסטודנטים לעיצוב טקסטיל, על ידי חברת הכנסת לשעבר איילת נחמיאס ואחיה יואב, על שם סבתם - שרה שטרן, בעלת קפה תמר המיתולוגי - שם דבר בנוף התרבותי והאמנותי של תל אביב.

הגיעו להתרשם: ציפי ויגאל לנדאו, מיכל פורר והבת נילי פורר-רבינוביץ, יפעת ואורי לוין, ורד רוזן, מרק טופילסקי ולילך אשר טופולסקי, משה ופנינה אדרי, יולי תמיר, קרן מור, יואב לימור וקרן מצקין, הילה ורני רהב ועוד.

  • עוד באותו נושא:
  • טינדר

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully