וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בגלל המלחמה: היצרנית הגדולה מתריעה ממחסור

23.6.2025 / 11:26

חברת אחוה, אחת מיצרניות הטחינה והחלווה הגדולות בארץ מתריעה כי בעקבות המלחמה והפניית הייצור למערכת הביטחון, ייתכנו שיבושים באספקה לרשתות השיווק

בווידאו:מדפים ריקים בסופר לאחר תקיפת ישראל באיראן, סניף רמי לוי פתח תקווה, 13 ביוני 2025/ראובן קסטרו

אחת מיצרניות הטחינה הגדולות בישראל, חברת "אחוה", הודיעה היום (שני) ללקוחותיה כי בעקבות המלחמה נגד איראן, ייתכן מחסור במוצריה ברשתות השיווק - בהם מוצרי טחינה, חלווה ודברי מאפה.

הסיבה למחסור הצפוי היא הפניית כלל פעילות הייצור של החברה לצורך אספקת מזון לצה"ל, למערכת הביטחון ולמוסדות בריאות. זאת על רקע פרוץ הלחימה מול איראן והביקוש הגובר למזון בסיסי.

בפוסט שפרסמה החברה ברשתות החברתיות נכתב: "מפעלינו מייצאים כיום למערכת הביטחון ולחיילי צה"ל, 24 שעות ביממה. ייתכן מחסור במוצרינו ברשתות השיווק. אנו עושים כל מאמץ כדי לספק את הדרישה".

שלושת מפעלי החברה פועלים בימים אלה במתכונת חירום, מסביב לשעון, ומייצרים מוצרי מזון מבוססי טחינה, הנחשבים לבעלי ערך תזונתי גבוה ומספקים אנרגיה זמינה. בין המוצרים הבולטים: מגוו חטיפי חלווה וחלווה במנות קרב הנארזת בקופסת שימורים, טחינה בבקבוק לחיץ ובקופסה, וכן מגוון מאפים.

טחינה אחוה. יח"צ,
"יתכן מחסור במוצרינו ברשתות השיווק, עושים כל מאמץ כדי לספק את הדרישה". טחינה אחוה/יח"צ

המלחמה מול איראן, שפרצה בסוף השבוע שעבר, הובילה לגל של פאניקה צרכנית. ברשתות השיווק מדווחים על תורים ארוכים, עלייה של מאות אחוזים בכמות הלקוחות לעומת ימים רגילים, וביקושים מוגברים למוצרי מזון בסיסיים, כהיערכות לשהות ממושכת בבתים.

במסר שפרסמה "אחוה" ללקוחותיה נכתב: "אחוה תומכת ומחזקת את עם ישראל. הימים האחרונים לא פשוטים לכולנו. אנו מאחלים לכולכם שקט וביטחון בהקדם, שמרו על עצמכם ועל הקרובים אליכם - יחד נעבור את זה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully