לינדה כהן-רופא מונתה לתפקיד סמנכ"לית בכירה לאסטרטגיה וטרנספורמציה בקבוצת שטראוס, כך הודיעה החברה היום (שלישי). במהלך 17 שנותיה בשטראוס, לינדה מילאה שורת תפקידי ניהול בכירים במגוןן פעילויות הקבוצה בארץ ובעולם וביניהם מנהלת הכספים של חטיבת המלוחים וסמנכ"לית הכספים של שטראוס מים. בנוסף, לינדה מובילה עשייה חברתית משמעותית לקידום גיוון והזדמנויות, בדגש על פיתוח מנהיגות בקרב נשים מהחברה החרדית.
בתפקידה החדש תוביל לינדה את עיצוב אסטרטגיית הקבוצה לשנים הקרובות ותמשיך להניע מהלכי טרנספורמציה חוצי-קבוצה.
מינויה של כהן רופא יעמיד את הנהלת קבוצת החברה על שיעור של 50% נשים וזאת בהמשך לייצוג הגבוה של נשים גם בדירקטוריון החברה, שבו למעלה ממחצית החברים הן נשים, וזאת כחלק ממחויבות עקבית לשוויון מגדרי ולהובלה נשית בצמתי קבלת ההחלטות.
שי באב"ד, מנכ"ל ונשיא שטראוס: "אני מברך את לינדה על הצטרפותה להנהלת שטראוס. לינדה מביאה עמה ניסיון עשיר והכרות מעמיקה עם החברה, מנהיגות, חשיבה אסטרטגית ויכולת יוצאת דופן לחבר בין אנשים, תהליכים ותוצאות ואני בטוח שאלו יאפשרו לנו להמשיך ולהוביל גם בשנים הבאות."
שטראוס הודיעה על מינויה של לינדה כהן-רופא לסמנכ"לית בכירה
15.7.2025 / 12:22