קבוצת ישראל קנדה מלונות וקולקציית בראון הודיעה על מינויה של ענת אהרון לתפקיד משנה למנכ"ל הקבוצה וסמנכ"לית שיווק ומכירות גלובלית. אהרון מביאה עמה ניסיון של כ-25 שנים בענף המלונאות והתיירות, ובין השאר ניהלה במשך תשע השנים האחרונות את תחום השיווק והמכירות ברשת מלונות פתאל, שם הובילה מהלכים אסטרטגיים רבים.
ענת אהרון, בעלת תואר ראשון במדעי המדינה ותואר MBA במנהל עסקים, מסרה: "אני נרגשת לפתוח פרק חדש ולהצטרף לרשת מלונות ישראל קנדה - קבוצה צעירה ודינמית הפועלת בישראל ובעולם. אני מצפה להוביל את תחום השיווק והצמיחה של הקבוצה, לבסס מותג חזק ומעורר השראה ולהעניק לאורחינו חוויות בלתי נשכחות".
ראובן אלקס, מנכ"ל ושותף בקבוצה, אמר: "אנו נרגשים ושמחים על הצטרפותה של ענת. ניסיונה העשיר בתחום השיווק והמלונאות ויכולותיה המקצועיות יבואו לידי ביטוי בתפקידה החדש. בימים אלו הקבוצה ממשיכה בהרחבת פעילותה בארץ ובחו"ל, ואין לנו ספק שהצטרפותה תצעיד את הרשת לשיאים חדשים".
ענת אהרון מונתה למשנה למנכ"ל קבוצת המלונות ישראל קנדה
עודכן לאחרונה: 16.10.2025 / 11:51