וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חכו עם התדלוק: מחיר הבנזין יירד ב-16 אגורות במוצאי שבת

30.10.2025 / 12:46

ירידה במחירי הנפט והתחזקות השקל תוזיל את מחירי הדלקים לחודש הקרוב. מחירו החדש של ליטר בנזין 95 אוקטן בשירות עצמי: 7.07 שקל

בווידאו: וואלה פתרנו בתוכנית חופש גדול וקיץ/צילום: אולפן וואלה, רויטרס, עיריית חיפה, עיריית רמלה וצלמי וואלה

קצת חדשות טובות לנהגים ולחברות בעלות צי רכב ומשאיות: משרד האנרגיה והתשתיות עדכן את מחירי הבנזין לחודש הקרוב. ליטר בנזין יוזל ב-16 אגורות.

בחצות הלילה שבין שבת לראשון (01.11.2025-02.11.2025) יעודכנו מחירי מוצרי הדלק הנמצאים בפיקוח, הנמכרים לצרכן בתחנות הדלק.

המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן בשירות עצמי לא יעלה על 7.07 ש"ח לליטר. תוספת בעד שירות מלא תעמוד על 25 אגורות לליטר (כולל מע"מ), ללא שינוי מעדכון קודם.

המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן בשירות עצמי באילת (ללא מע"מ) לא יעלה על 6 שקל לליטר, ירידה של 13 אגורות מעדכון קודם. תוספת בעד שירות מלא תעמוד על 21 אגורות (ללא מע"מ), ללא שינוי מעדכון קודם.

תידלוק בתחנת דלק/ShutterStock

בת שבע אבוחצירה, מנהלת מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה והתשתיות: "ירידת המחיר החודש נובעת מירידה במחיר הנפט באזור בשיעור של 4% לעומת החודש הקודם. כמו כן, הירידה נובעת מהתחזקות השקל, שהביאה לירידה בשער הדולר ב-3.5% ביחס לשערו בסוף החודש הקודם. ירידות אלו הובילו לירידה במחיר הבנזין בתחנה. מחיר זה הינו הנמוך ביותר בשנת 2025".

גם אחרי ההוזלה, 65% ממחירו של הבנזין הם מסים שגובה המדינה.

  • עוד באותו נושא:
  • דלק

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully