קצת חדשות טובות לנהגים ולחברות בעלות צי רכב ומשאיות: משרד האנרגיה והתשתיות עדכן את מחירי הבנזין לחודש הקרוב. ליטר בנזין יוזל ב-16 אגורות.
בחצות הלילה שבין שבת לראשון (01.11.2025-02.11.2025) יעודכנו מחירי מוצרי הדלק הנמצאים בפיקוח, הנמכרים לצרכן בתחנות הדלק.
המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן בשירות עצמי לא יעלה על 7.07 ש"ח לליטר. תוספת בעד שירות מלא תעמוד על 25 אגורות לליטר (כולל מע"מ), ללא שינוי מעדכון קודם.
המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן בשירות עצמי באילת (ללא מע"מ) לא יעלה על 6 שקל לליטר, ירידה של 13 אגורות מעדכון קודם. תוספת בעד שירות מלא תעמוד על 21 אגורות (ללא מע"מ), ללא שינוי מעדכון קודם.
בת שבע אבוחצירה, מנהלת מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה והתשתיות: "ירידת המחיר החודש נובעת מירידה במחיר הנפט באזור בשיעור של 4% לעומת החודש הקודם. כמו כן, הירידה נובעת מהתחזקות השקל, שהביאה לירידה בשער הדולר ב-3.5% ביחס לשערו בסוף החודש הקודם. ירידות אלו הובילו לירידה במחיר הבנזין בתחנה. מחיר זה הינו הנמוך ביותר בשנת 2025".
גם אחרי ההוזלה, 65% ממחירו של הבנזין הם מסים שגובה המדינה.
