קבוצת ספייס, זכיינית רשת מועדוני הכושר הבינלאומית Gold's Gym, ממשיכה בהתרחבות מהירה בישראל: הרשת השיקה השבוע את הסניף השלישי שלה, הממוקם בנמל תל אביב, בהשקעה המוערכת בכ-8 מיליון ש"ח. הפתיחה הנוכחית משלימה פריסה של שלושה סניפים בתוך שנה אחת בלבד, כאשר היעד הבא הוא פתיחת שני סניפים נוספים במהלך 2026.
המועדון החדש משתרע על פני 1,550 מ"ר וממוקם בקו ראשון למים בנמל. הקונספט העיצובי והתפעולי שואב השראה מסניף הדגל המקורי של הרשת בווניס ביץ', לוס אנג'לס, שהוקם בשנות ה-60 והפך למזוהה עם דמויות כמו ארנולד שוורצנגר. המתחם כולל אזור משקולות חופשיות רחב, ציוד של חברת "ג'ים 80", מלתחות וחנות מותג. בנוסף, המועדון מספק למנויים שעתיים חניה חינם בנמל.
חיים פרנקל, מנכ"ל ובעלים של גולד'ס ג'ים ישראל, ציין כי המהלך הוא חלק מתכנית אסטרטגית רחבה: "זוהי רק תחילתה של התרחבות משמעותית. בתוך ארבע עד חמש שנים אנו מתכננים להקים כ-20 סניפים של המותג ברחבי הארץ".
רשת Gold's Gym מפעילה כיום כ-600 סניפים ב-29 מדינות. בשנת 2020 נרכשה הרשת על ידי קבוצת RSG הגרמנית, המפעילה מעל 1,000 מועדונים בעולם. הזכיינית המקומית, קבוצת ספייס, היא אחת השחקניות המרכזיות בשוק הכושר הישראלי, עם 35 מועדונים פעילים תחת מותגים שונים וחמישה סניפים נוספים שנמצאים כעת בשלבי הקמה.
