לאור המצב הביטחוני ועל רקע המחויבות של הבנק לסייע ללקוחותיו בתקופה מאתגרת זו, בנק הפועלים מודיע היום על סדרת הצעות ערך ללקוחותיו במבצע שאגת הארי. בתקופה הקרובה ובהתאם להתפתחויות, ימשיך הבנק לבחון הצעות ערך נוספות על מנת לענות על הצרכים המשתנים של לקוחותיו בתקופה זו.
הבנק הקים מתחם הטבות ייעודי במסגרת תוכנית ההטבות פועלים Wonder - הכולל הנחות משמעותיות בתחומים שונים שיסייעו לעבור את התקופה הקרובה ויתעדכנו בהתאם להתפתחויות.
עבור לקוחות השוהים בחו"ל תוענק הטבה בסך 500 שקלים הנחה לאירוח ביותר ממיליון בתי מלון ברחבי העולם, דרך אתר Arbitrip (במסגרת פועלים Wonder); חבילת גלישה בחו"ל בנפח 3 ג'יגה דרך eSIMo (ללא נקודות, מימוש באפליקציית פועלים Wonder); והגדלת מסגרות בכרטיסי אשראי ללא עלות ובאופן אוטומטי.
לקוחות המפונים מביתם יוכלו לקחת הלוואה ללא ריבית בגובה של עד 40,000 שקלים לתקופה של עד 40 חודשים. עבור לקוחות פרטיים תינתן אפשרות לדחייה של תשלומי הלוואות צרכניות בסכום של עד 250,000 שקלים לתקופה של עד 3 חודשים, עם חיוב בריבית הסכמית.
לחיילי מילואים תוצע הלוואה ייעודית לתקופה בסכום של עד 50 א' שקלים בריבית פריים + 0.5% עד ל-60 חודשים, או אפשרות לדחייה של תשלומי הלוואות צרכניות בסכום של עד 250,000 שקלים לתקופה של עד 3 חודשים, עם חיוב בריבית הסכמית.
ללקוחות עסקיים תוצע הלוואה ייעודית לתקופה ('פועלים לחוסן עסקי') בסכום של עד 100 א' שקלים בריבית פריים + 1% ל-24 חודשים עם אפשרות לגרייס עד 6 חודשים, או אפשרות לדחייה של תשלומי הלוואות בסכום של עד 500,000 ש"ח לתקופה של עד 3 חודשים, עם חיוב בריבית הסכמית.
הבנק הקים מוקד ייעודי בטלפון 2406* הנותן מענה מיידי ומספק פתרונות ללקוחותיו שנפגעו מהמלחמה, בנוסף למוקדים הקיימים. סניפי הבנק ממשיכים להעניק שירות ולפעול בהתאם להנחיות פיקוד העורף.
בנק הפועלים מודיע על סדרת הטבות ללקוחות, לאור המצב הבטחוני
1.3.2026 / 12:21
