וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חלומות מתוקים בקלקיליה: הפורץ מימש תלוש מתנה, והוסיף כסף למצעי פרימיום

1.4.2026 / 9:29

תושבת תל אביב שרכבה נפרץ ונלקחו ממנו שני מחשבי אפל נדהמה לגלות שהפורץ השתמש בקופון של אלף שקל שקיבלה במתנה לחתונה, הזמין לעצמו סט מצעים יוקרתי ואף הוסיף כסף מכיסו עבור זאת. החברה מסרה: "השובר כבר מומש בפועל באתר, הטיפול עבר להנהלה"

בווידאו:פריצה לקיוסק וחנות פיצוחים בדימונה/מצלמות אבטחה

במציאות הישראלית של שנת 2026, נדמה ששום דבר כבר לא יכול להפתיע אותנו. אנחנו רגילים לרוץ למרחב המוגן באפס זמן ותוך כדי שינה, לקפוץ מעל גדר הפרדה כאילו היינו רצי משוכות מקצועיים ולהמשיך לעבוד כרגיל עם חצי שעת שינה. אבל הסיפור של נגה, תושבת תל אביב, מצליח לצבוט בלב לא בגלל גודל האסון, אלא בגלל שבאמת כנראה שאין לאנשים גבול.

הכל התחיל בביקור קצר של נגה בדירתה בתל אביב. בתוך הלחץ של האזעקות והריצה לממ"דים, נשכח בטעות תיק ברכב. בתוך התיק היו שני מחשבי אפל פרו יקרים ופריט אחד קטן עם ערך אישי וכלכלי: שובר מתנה שקיבלה לחתונה על סך 1,000 שקל למותג הטקסטיל "Take a Nap".

החברה שבלב הסיפור ממתגת את עצמה כבוטיק לטקסטיל יוקרתי עם דגש על בדים טבעיים, ומפעילה חמישה סניפים בתל אביב, רמת השרון ובית חרות. מחירי המותג משקפים את איכות הפרימיום: סט מצעים מלא מקולקציית הסאטן היוקרתית נע סביב 720-900 שקל.

הסוף של המחשבים היה מהיר וידוע מראש. הם אותרו בתוך זמן קצר בקלקיליה, עמוק בתוך שטח A. נגה ובעלה השלימו עם האובדן הטכנולוגי, אבל הם לא ציפו שהגנב יחליט להתפנק גם על מתנת החתונה היקרה שלהם.

סט מצעים take a nap החל מ 568 שקל/יח"צ
שמיכת דרים אוושן מחיר 499 שח take a nap (1)/יח"צ

"הגנב יקבל מצעים מכותנה מצרית"

נגה פנתה לשירות הלקוחות מיד לאחר הפריצה, אך גילתה שהגנב כבר הספיק לממש את השובר באתר האינטרנט ואף הוסיף 24 שקלים מכיסו להשלמת ההזמנה. למרות שנגה הגישה תלונה במשטרה והודיעה לחברה לפני שהמשלוח יצא, היא נתקלה בתחילה בחומה בצורה של הודעות "חג שמח" ואיחולי "בהצלחה" לקוניים מצד שירות הלקוחות, שסירב לקשר אותה להנהלה.

בצר לה, פנתה נגה לציבור בתחינה בפוסט בפייסבוק: "אני יודעת שזה אולי נשמע כמו שטויות עם כל מה שקורה סביבנו, אבל בשלב הזה, אין דבר שיותר יבאס אותי מכל הסיטואציה שעוד בסוף הגנב יקבל מצעים מכותנה מצרית באירוע שעוד אפשר למנוע. מצב קלאסי של הוספת חטא על פשע... אשמח לקישור, אם יש לכן, להנהלת Take a Nap. המון תודה".

טייק א נאפ/wolt ישראל

החברה: "עצרנו את המשלוח"

מ- "Take a Nap" נמסר בתגובה: "ראשית אנחנו מצטערים לשמוע על המקרה בטח בתקופה זו. הלקוחה פנתה אלינו מיד עם גילוי הגניבה, וצוות השירות שלנו טיפל בפנייה ברגישות ובמהירות. במהלך הבדיקה עלה כי השובר כבר מומש בפועל באתר על ידי צד שלישי, עוד לפני שניתן היה לעצור את השימוש בו.

"למרות זאת, ולאור נסיבות המקרה, עצרנו את המשלוח מיד כשהנושא עלה לבדיקה והעברנו את הטיפול להנהלה. הנושא נמצא בטיפול ישיר מול הלקוחה, ואנחנו פועלים איתה יד ביד להגיע לפתרון הוגן לאור רגישות המקרה בהעברת מידע, בהתאם לחוק הגנת הפרטיות".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully