וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"הבית מרושת במצלמות": המיליארדר הסתבך עם גרושה, ונסחט ב-1.2 מיליארד דולר

עודכן לאחרונה: 11.5.2026 / 9:48

סטוץ של לילה אחד בין הבעלים של מילווקי באקס לצעירה סינית הפך לסיוט הגדול בחייו. האיומים לחשוף סרטונים אינטימיים, הגישור שקרס בגלל מחלה והפשיטה של ה-FBI שחשפה את התרמית המתוחכמת

מאמן פיניקס מונטי וויליאמס מברך את מילווקי על הזכייה באליפות/מתוך טוויטר

פרשת סחיטה מסעירה מטלטלת את צמרת עולם העסקים והספורט האמריקאי: ווסלי אדנס, הבעלים המיליארדר של קבוצת ה-NBA מילווקי באקס וקבוצת הכדורגל אסטון וילה, נפל קורבן למסע סחיטה חסר מעצורים מצד גרושה ממוצא סיני. על פי כתב אישום שהגישו תובעים פדרליים, האישה, צ'אנגלי "סופיה" לו, דרשה מאדנס לא פחות ממחצית מהונו האישי - סכום דמיוני של 1.2 מיליארד דולר - תוך שהיא מאיימת לפרסם חומרים אינטימיים ומפלילים.

הקשר בין השניים החל בשנת 2022, לאחר שלו פנתה לאדנס, מייסד שותף בענקית ההשקעות "פורטרס", באמצעות הודעה ברשת הלינקדאין. אדנס, שהיה גרוש טרי באותה עת, נענה לחיזוריה והשניים בילו לילה משותף בדירתה במנהטן. אלא שמה שהחל כסטוץ חולף הפך במהרה לסיוט מתמשך. לאחר שאדנס לא הגיב למכתב אהבה נואש ששלחה לו, התובעים טוענים כי התנהגותה של לו הפכה למעורערת, והיא פתחה בקמפיין אגרסיבי שנועד למוטט את המוניטין שלו.

במסגרת מסע הסחיטה, פנתה לו לבני משפחתו של אדנס, לאשתו לשעבר ואף איימה לפנות למשקיעים בקרן ההשקעות שלו. היא טענה בפניו כי ביתה מרושת במצלמות שתיעדו את כל מעשיו, והוסיפה האשמה חמורה לפיה קיים איתה יחסי מין בעוד שהייתה במצב של חוסר כשירות נפשית. בכתב האישום נחשף כי לו איימה ששותפיו העסקיים ילמדו על "מעשיו הרעים" דרך ראיונות בתקשורת שיכתימו את שמו לנצח.

ווסלי אדנס/GettyImages

למרות שאדנס הכחיש את כל הטענות, הוא בחר בתחילה לשתף פעולה עם דרישותיה כדי למנוע מבוכה ציבורית והטרדה של משפחתו. במסגרת הליך גישור שנערך בזום תחת פיקוחו של שופט לשעבר, הוסכם כי המיליארדר ישלם לה 6.5 מיליון דולר. אולם, ההסדר קרס לאחר שלו גילתה כי היא נושאת את נגיף הפפילומה (HPV). היא הטילה את האשמה על אדנס וניסתה לפתוח את ההסכם מחדש בדרישה לסכום אסטרונומי של 1.215 מיליארד דולר.

התערבות ה-FBI חשפה את שיטות הפעולה של הסוחטת. בפשיטה על דירתה נמצאו טלפונים מוסתרים בתוך סל כביסה ובקופסת תחבושות היגייניות. אחד המכשירים הכיל סרטונים ותמונות פורנוגרפיים שבהם "הודבקו" פניו של אדנס על גופו של גבר אחר באמצעות עריכה. לו נעצרה בנמל התעופה JFK רגע לפני שעמדה לעלות על טיסה לסין. כעת היא עומדת בפני ארבעה סעיפי אישום, הכוללים סחיטה והשמדת רשומות. למרות ששוחררה בערבות של חצי מיליון דולר למעצר בית, היא צפויה לעמוד למשפט פלילי בהמשך השנה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully