מנכ"ל ה-NBA אדם סילבר התייחס לשיתוף פעולה עתידי עם מותג טורבו של דני אבדיה, בירך על הישגיו ואמר: "ברכות על כל ההישגים! אני אוהב את דני כשחקן, אוהב את המותג 'טורבו', ומצפה לשתף פעולה בבניית המותג בעתיד - לא רק כמותג ענק בישראל אלא גם כמותג גלובלי."
דבריו של סילבר מגיעים רגע לפני השקת מוצר חדש תחת מותג טורבו, שממשיך להתחזק בשוק החלבון הישראלי. לאחר ההצלחה הגדולה של גלידות החלבון והפיכתן למוצר מבוקש ברחבי הארץ, טורבו צפוי להתרחב משמעותית עם כניסה לקטגוריה חדשה והשקת טורבו מיקס - חטיף חלבון יומיומי וטבעוני. המוצר מיועד לקהל צעיר ואקטיבי ומאפשר שילוב נוח של חלבון לאורך היום.
המהלך מסמן את השלב הבא בהתפתחות המותג, עם הרחבת קו המוצרים מעבר לגלידות המצליחות ופנייה גם לקהל שמחפש אלטרנטיבות מבוססות צומח. כיום טורבו מחזיק בנוכחות של כ-1,500 נקודות מכירה ברחבי ישראל, עם יעד להכפיל את הפריסה לכ-3,000 נקודות מכירה וצפי להכנסות של עשרות מיליוני שקלים בשנה.
