הקיץ כבר כאן, ואיתו החיפוש התמידי אחר המשקה הקר הבא שיצנן את הימים החמים. רשת קפה גרג משיקה לראשונה פופ-אפ חווייתי וצבעוני למשקאות קיץ, בשיתוף פעולה עם מותג הסירופים הצרפתי המוביל MONIN. המתחם החדש יפעל במשך ארבעה ימים בלבד, החל מיום שני ה-13 ביולי ועד יום חמישי ה-16 ביולי, בקניון TLV בתל אביב.
במסגרת המהלך יושק תפריט קיץ חדש הכולל משקאות מרעננים בהשראת פירות העונה והטרנדים הבינלאומיים המובילים בעולם בתי הקפה. המשקאות החדשים יוצעו למבקרים במחיר של 26 שקלים למשקה.
מלבד המשקאות עצמם, המתחם מעוצב באווירת קולקציית הקיץ של הרשת ומציע מגוון אטרקציות אינטראקטיביות למבקרים: גלגל מזל שבו כל משתתף זוכה בפרס, תא צילום אינסטגרמי המותאם לשיתוף ברשתות החברתיות, פינות ישיבה מעוצבות ועמדת DJ שתנגן מוזיקה לאורך כל שעות הפעילות.
שני קלבו, סמנכ"לית השיווק של קפה גרג, מסרה: "אנחנו רואים שינוי משמעותי בהרגלי הצריכה של הקהל, ובמיוחד של הדור הצעיר. כיום אנשים מחפשים הרבה יותר ממשקה טוב, הם מחפשים חוויה שלמה, כזו שאפשר לבלות בה, להצטלם, לשתף ברשתות החברתיות ולהרגיש חלק ממנה. עולם הפופ-אפים, שכבר הפך לטרנד מוביל בעולם, הולך ותופס מקום משמעותי גם בישראל, ואנחנו מאמינים שהוא כאן כדי להישאר.
"הפופ-אפ החדש הוא עבורנו יריית הפתיחה למהלכים חווייתיים נוספים, שמוציאים את חוויית האירוח של קפה גרג מעבר לגבולות בית הקפה ומחברים בין קולינריה, עיצוב, מוזיקה ותוכן. שיתוף הפעולה עם MONIN מאפשר לנו להביא לקהל הישראלי את הטרנדים המובילים בעולם המשקאות, בדרך חדשנית, צבעונית ומרעננת."
רשת קפה גרג, נמצאת בבעלותם של יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי, ומפעילה כיום כ-100 סניפים בפריסה ארצית.
