עולם העסקים פגש את יציע הכדורגל: איתן יוחננוף, מבעלי רשת יוחננוף, הוביל אמש אירוע צפייה חגיגי בחצי גמר מונדיאל 2026 בין נבחרות צרפת וספרד.
האירוע המשותף של וואלה ויוחננוף הפגיש סביב מסך ענק אורחים מעולמות העסקים, התקשורת, הכדורגל והרשת. במקום ישיבות, מצגות ולוחות זמנים, הפעם התכנסו המוזמנים מול הדשא הירוק כדי לעקוב אחר אחד המשחקים המדוברים של הטורניר.
יוחננוף קיבל את פני האורחים והצטלם על רקע תפאורת המונדיאל, לפני שהצטרף לקהל שהתיישב מול המסך. האווירה במקום שילבה בין מתח ספורטיבי למפגש בלתי רשמי של אנשי עסקים, יוצרי תוכן ודמויות מוכרות מהרשת.
בין האורחים שנכחו באירוע היו אופק מזרחי, ניר בנילוש וגל זהבי, לצד השחקנית מור סרוסי, ליר עוז, ליאל אלי, עמית חן ונריה זיגבוים. החיבור בין התחומים השונים הפך את ערב הצפייה למפגש חברתי ועסקי, ולא רק להתכנסות סביב משחק כדורגל.
הקהל מילא את המקום, וכל מהלך משמעותי על המסך גרר תגובות מהאורחים. בין רגעי המתח נרשמו גם לא מעט תמונות משותפות ופלאשים, שהוסיפו לערב נופך של אירוע לאונג' לצד אווירת היציע.
חצי הגמר סיפק את התפאורה, אבל רשימת האורחים והמפגש בין אנשי עסקים, משפיענים וכוכבי רשת הוכיחו שהעניין בערב לא נשאר רק על הדשא.
