וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סניף ב-10 מיליון שקל: הרשת הערבית שרוצה לכבוש את המרכז

עודכן לאחרונה: 7.9.2026 / 13:23

עם השקעה של 10 מיליון שקל בסניף ראש העין וקונספט קמעונאי חדש, רשת קינג סטור מסמנת את השלב הבא בהתרחבות הארצית. המנכ"ל מג'די כתאני: "מלאי תקווה לצאת להנפקה בגמר התהליך"

בווידאו:קונים בסופר לאחר תקיפת ישראל באיראן, סניף רמי לוי פתח תקווה, 13 ביוני 2025/ראובן קסטרו

שוק הקמעונאות הישראלי ממשיך להתרענן, ורשת הסופרמרקטים קינג סטור ממשיכה ללהתרחב: הרשת הודיעה היום על השלמת מהלך נרחב לחידוש ושדרוג הסניף המרכזי שלה באזור התעשייה לב הארץ בראש העין, בהשקעה שנאמדת ב-10 מיליון שקלים.

הסניף, המשתרע על פני שטח נרחב של כ-6,500 מטרים רבועים, הופך בעקבות השדרוג לסניף הדגל של הרשת בישראל. במסגרת זו, חושפת קינג סטור לראשונה קונספט קמעונאי חדש, אשר מתוכנן להיות מיושם בכלל הסניפים החדשים שתפתח הרשת במהלך השנתיים הקרובות.

בידול משמעותי נוסף של הרשת היא שהיא לא כשרה - היא מציעה גם מוצרים לא כשרים כמו פירות ים וסניפיה פתוחים גם בשבת.

קינג סטור ראש העין/אתר רשמי, פאיק ח'מיס

לצד המותגים הבינלאומיים והמקומיים המוכרים ברשתות השיווק הגדולות, המדפים בסניף מציעים מגוון רחב של מוצרים אותנטיים מהמטבח הערבי והמזרח-תיכוני.

בין היתר, כולל ההיצע תוצרת של מחלבות מהגליל, מאפים ועוגות ממאפיות מוכרות בחברה הערבית, תבלינים ייחודיים, מעדנים ומוצרים מקומיים נוספים.

השדרוג כולל גם הכנסת טכנולוגיות קנייה מתקדמות כאשר הסניף עוצב מחדש במטרה לשפר את חוויית הלקוח, ושולבו בו פתרונות דיגיטליים דוגמת עגלות חכמות ומערכות נגישות מתקדמות, המיועדות לייעל את תהליך הקנייה.

sheen-shitof

עוד בוואלה

רוצים להנות מאינטרנט מהיר וחבילת טלווזיה בזול? זה אפשרי!

בשיתוף וואלה פייבר

קינג סטור ראש העין/אתר רשמי, פאיק ח'מיס
מג'די כתאני, מנכ"ל רשת קינג סטור/אתר רשמי, קינג סטור

מג'די כתאני, מנכ"ל רשת קינג סטור, הבהיר כי היעד הסופי של הרשת הוא יציאה לשוק ההון: "סניף הדגל בראש העין הוא אחד הסניפים המרכזיים והחשובים שלנו, ולכן היה לנו חשוב להשקיע בו ולבנות מחדש את חוויית הקנייה. השקנו סניף שמחבר בין כל מה שהלקוחות מחפשים בסופרמרקט גדול - מגוון, נוחות, מחירים והמותגים המוכרים - יחד עם היתרון הייחודי שלנו. אנחנו מלאי תקווה לצאת להנפקה בגמר התהליך".

רשת קינג סטור הוקמה בשנת 2010 כחברה משפחתית, ובתחילת דרכה פעלה בעיקר באזור הצפון ובקרב האוכלוסייה הערבית. עם השנים התרחבה הרשת והפכה לרשת כלל-ארצית המונה כיום כ-30 סניפים, בין היתר בערים כמו באר שבע, תל אביב וראש העין, לצד פריסה נרחבת ביישובים ערביים.

בשנת 2017 קבוצת הפניקס רכשה 20% ממניותיה, כאשר 80% הנותרים מוחזקים על ידי קבוצת אלמשהדאוי. במהלך השנה החולפת המשיכה הרשת בהתרחבותה ופתחה סניפים נוספים, בין היתר בטייבה ובסמוך לאזור התעסוקה עידן הנגב.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully