וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרן השקעות רוכשת 50% מרשת בתי הקפה לפי שווי של 150 מיליון שקל

עודכן לאחרונה: 29.10.2026 / 18:27

עסקת ענק ברשת קפה גן סיפור: קרן גרין לנטרן רוכשת מחצית מהקבוצה לפי שווי של 150 מיליון שקלים. הרשת צפויה להכפיל את סניפיה ולפתוח מסעדות בתל אביב ולוד. העסקה טעונה אישור של הממונה על ההגבלים

קויק: הכנת קפה/moz.latte, טיקטוק

עסקת ענק בענף המסעדנות: קרן ההשקעות גרין לנטרן רוכשת מחצית (50%) מקבוצת קפה גן סיפור, לפי שווי שוק מוערך של 150 מיליון שקלים. השותפים בקבוצה - ברנרדו בלחוביץ', אסף אילוז וניסים בן סימון - ימשיכו להחזיק בבעלות על יתרת המניות ולנהל את הרשת.

קבוצת קפה גן סיפור מונה כיום 12 מסעדות, אשר כולן ממוקמות בפארקים היפים בישראל, בין היתר בחולון, הרצליה, ראשון לציון ונס ציונה. המסעדה הראשונה של הקבוצה נפתחה בשעתה בחולון. עבור בלחוביץ', ממייסדי פיצה מטר, מדובר בסגירת מעגל משמעותית: לאחר סגירת רשת הפיצריות בעבר והתאוששות מפשיטת רגל, הוא בנה את עצמו מחדש והקים את קבוצת המסעדות.

קפה גן סיפור/אתר רשמי, לינה מיארה
ברנרדו בלחוביץ/אתר רשמי, לינה מיארה

בעקבות העסקה, הקבוצה מתכננת גל התרחבות משמעותי שבמסגרתו היא צפויה להכפיל את כמות סניפיה. כחלק מתוכניות הפיתוח, צפויה הרשת לפתוח לראשונה מסעדות גם בתל אביב ובלוד.

מתגובת קבוצת קפה גן סיפור נמסר: "אנחנו מחכים בציפייה לאישור הממונה על ההגבלים".

  • קפה
  • בית קפה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully