חברת הסטארט אפ הישראלית סי-סייד סופטוור (Seaside Software) הודיעה היום על חתימת הסכם הפצה עם חברת איסנשל (Essential), מחברות ה-IT הגדולות באנגליה.
במסגרת ההסכם תפיץ איסנשל מבריסטול, לה למעלה מ-3,000 לקוחות גדולים באירופה. את תוכנת HiPerExchange של סיסייד בקרב לקוחותיה ותעניק שרותי תמיכה והטמעה.
מערכת HiperExchange נועדה לפתור את בעיית איטיות העבודה מול שרת ה-Exchange בארגון - בעיקר שליפת דוא"ל וסנכרון יומנים. זאת, ללא כל השקעה נוספת בתחזוקת תשתית ה-IT. הייפר-אקסצ'יינג' מותקן על תחנת העבודה ויוצר מעין שרת וירטואלי בתחנת הקצה. המוצר משכפל באופן אוטומטי את מסד הנתונים של כל לקוח, מאיץ אותו פי 40 ומוריד את העלויות בכ-80%.
סי-סייד נוסדה בסוף 2001 על ידי משה ריינס, איתי גולדה ועודד רגב כאי-מיקולו. החברה גייסה עד כה למעלה מ-6 מיליון דולר מקרן ההון סיכון יזראל סיד פרטנרס.
בתחילת השנה דיווחה סי-סייד כי חתמה על הסכם הפצה עם HP ישראל. סי-סייד, המעסיקה כיום 24 עובדים במשרדים ברחובות ובקליפורניה, צופה מעבר לרווחיות עד סוף 2003.
חברת Seaside Software חתמה על הסכם הפצה עם חברת Essential האנגלית
צורי דאר
14.5.2003 / 17:50